Categories
E-NOTICIES.COM

Assessor d’Universitats sense haver acabat la carrera

El Departament de Recerca i Universitats ha fixat a Alexander Golovin com a assessor especial en matèria de polítiques estratègiques. Golovin, estudiant de 22 anys, encara no ha finalitzat la seva formació universitària.

El nou assessor d’Universitats cobrarà 51.000 euros anuals més complements, a canvi de treballar a jornada completa. Segons el Diari Oficial de la Generalitat, les seves funcions seran: “donar suport a la consellera en la definició de polítiques estratègiques”, “assessorar sobre tendències i factors econòmics, polítics i socials” i “realitzar informes, estudis i propostes sobre les iniciatives que impulsa el Departament”, entre d’altres.

Alexander Golovin és estudiant d’Estudis Hebreus i Àrabs, llengua i literatura hebrea a la Universitat de Barcelona. A més, és col·laborador a El Nacional i ponent de la secció d’Estudis Polítics de l’Ateneu Barcelonès. També ha col·laborat ocasionalment com a opinador i consultor a mitjans com TV3 o Rac1.

Gemma Geis, consellera d’Universitats

El nou assessor d’Universitats va ser escollit entre cinc candidats, segons han confirmat fonts oficials del Departament a e-notícies, que van haver de fer una prova i una entrevista abans de decidir qui ocuparia el càrrec, afegeixen. Des d’Universitats afirmen que “és el que encaixava més”.

El seu nomenament ha creat múltiples reccions a la xarxa. “A mi m’heu d’explicar molt a poc a poc com un noi de 22 anys sense cap títol universitari és “assessor especial en matèria de polítiques estratègiques del Departament de Recerca i Universitats” i cobrarà 51.486€ anuals. Un dia més passant vergonya pel simple fet de ser català”, deia un usuari a Twitter.

Res en contra de pagar molta pasta a nous talents si veritablement creus en el seu potencial i les seves aportacions.

En el món de l’empresa són la mena de riscs que poden prendre els que viuen al capdamunt de la cadena tròfica.

Fer-ho amb diners de tots ho trobo esperpèntic.

— Kim Dorca (@Savallsblog) September 13, 2021

“Res en contra de pagar molta pasta a nous talents si veritablement creus en el seu potencial i les seves aportacions. En el món de l’empresa són la mena de riscs que poden prendre els que viuen al capdamunt de la cadena tròfica. Fer-ho amb diners de tots ho trobo esperpèntic”, publicava un altre usuari a la xarxa.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *