Ascó i Guineueta es reparteixen els punts en el partit dels debutants

Empat a 0 entre l’Ascó i el Guineueta, dos equips que aquesta temporada van aconseguir l’ascens a la Tercera RFEF. Ha estat un partit amb poques ocasions de gol i que ha acabat amb el repartiment de punt entre tarragonins i els de Nou Barris.

Poques ocasions per a Ascó i Guineueta

Primera part amb poques oportunitats de gol i en què l’Ascó ha tingut més domini de la pilota i ha portat la iniciativa en els primers 45 minuts. De fet, les millors ocasions abans del descans han estat per al conjunt de Germán Inglés, però el seus homes no han estat encertats davant de Xavi Bertran, substituït per Yan Carlo en el partit d’avui.

A la segona part, els jugadors del Guineueta han tingut les millor ocasions. El conjunt de Luis Gallego ha reclamat un gol “fantasma”, al minut 78. I Godbless, cinc minuts més tard, ha estat a punt de fer el 0 a 1. L’empat, però, s’ha mantingut fins al xiulet final.

Amb el repartiment de punts, l’Ascó debuta a la categoria sumant-ne un, mentre que els de Nou Barris ja en tenen quatre en dos partits.

Font: betevé – Read More