Categories
ELNACIONAL.CAT

Artur Peguera, vacances de somni, mostra una amarga imatge només tornar

Els espectadors de TV3 ja fa alguns dies que quan han sintonitzat el canal el cap de setmana i han vist el Telenotícies, a l’hora d’arribar a la informació esportiva, a qui han vist donant les notícies dels Jocs Olímpics, de la pretemporada o de qualsevol altra competició, ha estat a Xavier Bonastre.

Xavier Bonastre presentant els esports diumenge passat al ‘Telenotícies Cap de Setmana’ / TV3

Habitualment, però, durant la resta de l’any, el periodista i presentador que veuen cada dissabte i diumenge al Telenotícies Cap de Setmana és un company seu que, com Bonastre, també porta molts anys dirigint-se als espectadors catalans: Artur Peguera.

Artur Peguera, presentador dels esports al ‘Telenotícies Cap de Setmana’ / TV3

El periodista de 56 anys del Pont de Suert, com tots, es mereixia uns dies de descans després d’una temporada complicada. A banda d’estar-se uns dies a Lleida, on hi viu, l’històric comunicador ha aprofitat els dies que ha tingut de vacances per contemplar algunes de les imatges més espectaculars que hem vist a En Blau en el que portem d’estiu a les xarxes socials.

Artur Peguera, a la redacció d’esports de TV3

No sabem si el bo d’en Peguera haurà anat acompanyat o no de la seva parella, el que sí sabem és que ha anat a un lloc idíl·lic com Menorca. I també tenim una altra certesa: si algun dia l’Artur decideix penjar les botes, si algun dia deixa de fer el que fa molt bé a la televisió, li vaticinem un futur més que brillant en el terreny de la fotografia. 

Perquè a la cala Morell ha fet algunes fotografies meravelloses a una gavina i una posta de sol espectacular. Un talent amb la càmera que també s’observa en d’altres imatges de racons d’una bellesa que no te l’acabes. Aquí unes quantes mostres:

Gavina jugant amb el sol mentre es pon a Menorca” / @arturpeguera

Però la imatge que ha fotografiat aquest dijous és ben diferent. S’hi veu el cel, sí, però al davant no hi ha cap posta de sol, cap gavina, cap forma de núvols o cap pòrtic. Al davant s’hi veu el volant del seu cotxe i la barrera de l’accés de TV3 que el rep amb els braços oberts. Perquè ha arribat el dia de tornar a la feina, un dia amarg per tots, ens agradi o no la nostra feina, el dia que saps que s’han acabat les vacances i que queden 11 mesos perquè tornin a venir:

S’aixeca la tanca… i se’ns baixa tota la resta. Ànims a l’Artur en la seva reentré. I des d’En Blau l’emplacem a que tot i que ja se li hagin acabat les vacances, continuï publicant fotos espectaculars.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *