Arrimadas treu ferro a manifestar-se amb Vox: “No m’incomoda”

Còmoda amb la ultradreta. Així ha assegurat la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, que estarà aquest diumenge en la concentració contra els indults a la plaça Colón de Madrid, on també assistirà Vox. “A la manifestació de diumenge no es manifesten partits, es manifesten persones”, ha argumentat.

En aquest sentit, Arrimadas ha defensat que a Catalunya ha participat en “actes contra la violència masclista amb la CUP, ERC o JxCat” i que a la manifestació de l’Orgull ha coincidit amb Podem. “No m’incomoda. El que m’incomodaria seria fer un acte amb Otegi com va fer ERC en campanya”, ha indicat.

Imatge: PP, Cs i Vox en la darrera manifestació a Colón / EFE

En una entrevista a Catalunya Ràdio, on com ja és habitual ha carregat contra els mitjans públics catalans, la diputada ha lamentat la voluntat del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de concedir els indults als presos polítics i ha afirmat que la seva motivació no és propiciar una solució del conflicte amb Catalunya sinó que ho és aconseguir els vots dels independentistes al Congrés i “mantenir-se en el poder”.

“No volem que Sánchez doni els indults en el nostre nom. Es va presentar dient que no els donaria. No és cap solució i és dolentíssim per la imatge espanyola. Com ens ha de veure el Marroc o Brussel·les si no respectem la nostra justícia? El govern espanyol actua com una república bananera”, ha denunciat.

De fet, la líder de Ciutadans ja ha anunciat que si els indults s’acaben concedint, els recorreran per totes les vies possibles, també a les institucions europees.

I la solució?

Preguntada per quina és la seva proposta per resoldre el conflicte a Catalunya, la diputada ha apel·lat a “sortir del forat negre del procés” i “parlar de les coses que ens uneixen”: “El procés és estar pendent molts anys de 13 persones i no dels 7 milions de catalans. No ens posarem d’acord si parlem del procés”, ha assegurat.

Per a Arrimadas, la qüestió catalana és un “problema entre catalans i no entre Catalunya i Espanya” i per això no entén la constitució d’una taula de diàleg entre executius: “a la taula els espanyols constitucionalistes no estem representats“, ha reivindicat.

Sobre la carta del líder d’ERC, Oriol Junqueras, Arrimadas ha subratllat que “ha durat 24 hores” perquè la portaveu dels republicans, Marta Vilalta, va dir que no descartaven la via unilateral.

Imatge principal: La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, al Congrés / ACN

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *