Categories
E-NOTICIES.COM

“Arriben tard”

El toc de queda implantat per la Generalitat per frenar l’onada de contagis afecta especialment als municipis més turístics de Catalunya. L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha mostrat crític amb l’actuació del Govern ja que per ell les restriccions “arriben tard”. “Tothom estava esperant unes mesures que fossin adients a les circumstàncies de descontrol de pandèmia que està vivint el nostre país, Catalunya, per tant arriben tard. Això ja estava anunciat tal com anava tota l’evolució”, ha explicat a TV3.

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha valorat la incidència que poden tenir les noves restriccions al municipi. “La notícia en si d’un toc de queda nocturn és una notícia massa dura, massa negativa als mercats emissors que no ens permeten poder desenvolupar mínimament una temporada turística”, ha declarat a TV3, tot i que ha aclarit que “estem d’acord que hem de controlar tota l’activitat nocturna”.

Des d’algunes localitats no es vol perdre l’esperança a recuperar el sector turístic. “Si prenem unes mesures durant una setmana o potser alguns dies més potser farà que a l’agost podem estar una mica més satisfets”, ha dit Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils, a la televisió pública.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *