Categories
ELNACIONAL.CAT

Arriba la “Campanya Ganivets” a Bonpreu i Esclat: cuina professional per un euro

Bonpreu i Esclat presenta una nova campanya per encarar la segona part d’aquest 2021. Es tracta de la Campanya Ganivets, que et permetrà aconseguir ganivets professionals per només un euro. Acumula punts i converteix-te en tot un xef a casa!

Arriba la Campanya Ganivets: Bonpreu, Esclat i BonpreuEsclat online

Aconseguir ganivets de bona qualitat normalment surt molt car. Però si sou els cuiners de la casa i voleu provar de sentir-vos com autèntics xefs, aquesta és la vostra oportunitat! Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat online compten ara amb un sistema de punts perquè cada compra sumi i només hàgiu de pagar un euro.

És per això que a partir del 30 d’agost i fins al 7 de novembre, tots els clients tindran aquesta possibilitat, passant per caixa i demanant els seus punts o amb la compra online per acabar amb cuina renovada al millor preu. Però, com funciona aquesta campanya?

Doncs molt fàcil: per cada deu euros de compra, rebreu un punt, que sempre es calcularan basant-se en el tiquet de compra amb l’import final. Com a requisit només haureu de tenir la targeta client. I per a cada mena de ganivet haureu d’acumular una quantitat de paperetes.

Ganivets professionals per només un euro

Hi ha disponibles ganivets multifunció per 25 punts, el ganivet santoku d’estil japonès- petit per 30 punts, i el gran per 40.

A part també podeu aconseguir unes tisores amb obridor d’ampolles per 20 punts, o un ganivet de cuina gran amb 40 punts.

A més tenen una taula de tall de bambú per 50 punts. Cada un dels articles s’haurà de complementar amb un euro en el moment de l’adquisició.

Imatge promocional de la Campanya Ganivets / Bonpreu

Tots aquests estris de cuina són de la marca alemanya Berndes, coneguda àmpliament pels seus productes de parament de cuina amb una llarga tradició i experiència des de l’any 1921.

Els ganivets estan fabricats amb un reforç d’acer inoxidable fos, que equilibra amb el seu pes la fulla; un mànec de plàstic molt resistent als cops i ergonòmic, que és molt còmode per la seva forma anatòmica; i una fulla afilada d’acer que garanteix talls fàcils i precisos.

Aquesta nova campanya ve, a més, de la mà d’una de les últimes novetats de Bonpreu i Esclat: la col·lecció digital de punts. Si us costa molt acumular paperets o teniu por de perdre el fulletó amb els vostres preuats punts, això us ho farà molt més fàcil.

Punts digitals per bescanviar els estris

El procediment és ben senzill: si compreu a la botiga presencialment, podeu demanar abans de finalitzar la compra a les caixes, que voleu els punts digitals. L’equip ho processarà i l’endemà ja apareixeran acumulats al vostre compte.

I d’altra banda, si compreu online, s’acumularan directament sense haver de demanar res. Es reflectiran també l’endemà de la compra i ho podreu veure en l’apartat “Promocions amb punts Campanya Ganivets” de l’aplicació, que podeu descarregar a l’Appstore i Playstore, on surt el saldo total que us permetrà saber quan podreu aconseguir el vostre estri preferit.

Un cop tingueu el total necessari, ho podreu demanar a les mateixes botigues, demanant el personal i triant el vostre preferit. I per bescanviar els punts digitals, només heu de comprovar que teniu el número requerit i, dins l’app, prémer el botó “Bescanviar premi”. A partir de llavors tindreu deu minuts per fer el bescanvi dins la botiga.

Ganivet de l’assortit de la campanya / Bonpreu

Aquests ganivets, de diverses classes i mides, seran els vostres millors aliats a la cuina, on podreu tallar i provar de fer diferents plats dignes dels millors xefs.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *