Arran ja crema fotos de Pere Aragonès

Membres d’Arran, l’organització juvenil de la CUP, van cremar ahir -durant la celebració de la Diada- una fotografia del president de la Generalitat, Pere Aragonès, juntament amb Pedro Sánchez, en la reunió que van mantenir els dos dirigents polítics a la Moncloa.

L’organització juvenil de la CUP el col·loca dins del mateix sac que al Rei o altres personalitats i dirigents de l’Estat espanyol dels quals Arran ja ha cremat fotografies anteriorment.

La CUP crema una foto de Pere Aragonés, President investit amb el suport de la CUPpic.twitter.com/jw1UFVOCjt

— Arqueòleg Glamurós ???????????? (@arqueoleg) September 11, 2021

La crema de la imatge ha tingut lloc a la manifestació alternativa que la CUP, Arran i les entitats de l’anomenada esquerra independentista, van organitzar de forma paral·lela a la marxa convocada per part de l’Assemblea Nacional Catalana.

Ahir, Arran també va cremar fotografies del conseller d’Economia de la Generalitat, Jaume Giró i alguns empresaris – com Josep Sánchez Llibre, Florentino Pérez i Ignacio Sánchez Galán- davant la seu de Foment del Treball. A la façana de l’edifici van fer pintades amb la frase: “El vostre benefici, la misèria del nostre poble”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *