Categories
E-NOTICIES.COM

Aragonès referma la seva confiança en Argimon

Pere Aragonès ha refermat la seva confiança cap el conseller de Salut, Josep Maria Argimon. “He tingut l’oportunitat, perquè hem estat treballant colze a colze, de comprovar de primera mà que el departament està treballant a més del 100% amb el conjunt de tot el Govern per poder revertir aquesta situació”, ha dit el president.

Aragonès ha avisat que queden “unes setmanes complicades” i ha advertit que serà un estiu “amb una incidència elevada”. “Quan les coses passen, és molt fàcil jutjar”, ha manifestat el president que ha avançat que es “mantindran les mesures fins que siguin necessàries”.

Per la seva banda, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, explicat que la cinquena onada està “de baixada”. “Portem una setmana que hem arribat al pic i estem de baixa”, ha constatat Argimon.

Avui Salut ha informat que 4,1 milions de catalans ja tenen la pauta completa de vacunació, això suposa el 52,6% de la població. Tot i això continua pujant la pressió hospitalària. Avui hi ha 1.872 pacients hospitalitzats, 49 més que ahir dels quals 404 són l’UCI, 40 més. Salut ha informat de 7.286 nous contagis i 12 morts. El risc de rebrot ha baixat 55 punts (1.176) i la Rt cau cinc centèsimes i se situa al 0.99.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *