Categories
E-NOTICIES.COM

Aragonès dóna les gràcies a l’Estat pels mitjans aeris enviats al Cap de Creus

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha agraït a l’Estat la intervenció de mitjans aeris a l’incendi del Cap de Creus. “Vam tenir l’oportunitat de tenir el suport d’onze mitjans aeris per part del govern de l’Estat que agraïm”, ha dit el president al Parlament després que el diputat d’En Comú Podem, David Cid, instes Aragonès “a banda de les crítiques” a “agrair els onze mitjans aeris” enviats des de l’Estat.

En relació amb la polèmica creada després que el govern espanyol decidís no demanar a França la intervenció d’hidroavions francesos a l’incendi, Aragonès ha expressat que “evidentment, en aquests àmbits on creiem que s’ha de millorar situem també el punt de millora”.

Referint-se a la polèmica, el president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha declarat que “la culpa sempre és d’Espanya, vostès ho van fer perfecte”. Aragonès s’ha defensat, “jo no he dit que l’incendi fos culpa d’Espanya” i ha afegit que “és una qüestió de sentit comú perquè els desastres naturals no entenen de fronteres”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *