Categories
ELNACIONAL.CAT

Aquests son els millors gaspatxos del mercat, segons l’OCU

L’Organització de Consumidors i Usuaris ha fet un ranking dels millors gaspatxos del mercat i es poden trobar al Lidl, Aldi i molts altres supermercats al millor preu.

Rànquing dels millors gaspatxos del mercat segons l’OCU

El gaspatxo és un dels aliments estrella de l’estiu, ja que amb la pujada de les temperatures entra molt bé: és fresquet, deliciós i, el millor de tot, és un producte molt saludable. L’Organització de Consumidors i Usuaris sap que cada vegada són més les persones que es preocupen de consumir aliments saludables i de bona qualitat, però que no volen renunciar al plaer del seu sabor.

Valor nutritiu i gastronòmic

Per aquest mateix motiu, l’OCU ha fet un rànquing analitzant quins són els millors gaspatxos del mercat tenint en compte el seu valor nutritiu i gastronòmic. Els resultats han sorprès a tothom, ja que la gran majoria dels gaspatxos analitzats són molt barats, d’excel·lent qualitat i es poden trobar als supermercats de confiança com Lidl o Aldi.

L’OCU analitza 41 gaspatxos diferents

Per aquest rànquing, l’OCU ha analitzat 41 gaspatxos diferents i els ha avaluat del 0 al 100. Els resultats han sorprès a tothom, ja que moltes persones pensen que cal deixar-se un dineral per tenir un gaspatxo de qualitat i l’OCU ha demostrat que no és així.

L’OCU ha fet un rànquing dels millors gaspatxos del mercat i n’hi ha d’Aldi i Lidl / Creative Commons

Raf de Santa Teresa i gaspatxo de l’Aldi

En el top 1 està el Raf de Santa Teresa, que té una puntuació de 85 sobre 100 i que costa cinc euros el litre. El seu preu potser és una mica elevat, però la seva excel·lent qualitat ho mereix. No obstant això, també hi ha productes per totes les butxaques com, per exemple el gaspatxo del top 2 que té una puntuació de 83 sobre 100 i que és molt més barat que el Raf: es tracta del producte La Cocina de Aldi Gazpacho Suave, que es pot comprar per només 1,39 euros.

Chef Select Gazpacho Tradicional de Lidl

El gaspatxo del Lidl es troba en el top 3 del rànquing de l’OCU: es tracta del Chef Select Gazpacho Tradicional de Lidl que, amb una puntuació de 82 sobre 100, es pot comprar per només 1,19 euros el litre. En quarta posició hi ha el gaspatxo Alipende del supermercat Ahorramas, que costa 1,45 euros el litre i que té un 82 sobre 100.

Gaspatxo realfooder de Carlos Ríos

Hi ha un altre gaspatxo, que encara que no està en el rànquing de l’OCU, ha estat un èxit absolut, es tracta del gaspatxo realfooder de Carlos Ríos, un producte molt saludable que s’ha començat a vendre en alguns supermercats i que ha estat capaç de captivar els paladars més exigents.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *