Aprovaries el test de la Guàrdia Urbana de Barcelona sobre cultura general?

L’Ajuntament de Barcelona ha obert 259 places a la Guàrdia Urbana aquest 2021, una nova convocatòria d’oposicions al cos policial que no ha estat exempta de polèmica, ja que s’hi investiguen possibles irregularitats. Els aspirants han de fer diversos exàmens per accedir a la Guardià Urbana, un dels quals, un test de cultura general. Per aprovar, cal aconseguir un 50 % de la puntuació entre les respostes de cultura general i l’examen teòric, amb preguntes més específiques.

En les 50 preguntes de l’examen teòric cal aconseguir com a mínim una puntuació de 20 per no quedar descartat. Cada resposta correcta suma un punt i cada resposta incorrecta en resta 0,25. Així que si respons les 50 qüestions, n’hauràs d’aconseguir 26 de correctes per arribar a la puntuació mínima.

Els aspirants a la Guàrdia Urbana ja coneixen els seus resultats. Si vols posar-te a prova amb el test de cultura general de les oposicions d’aquest 2021, pots fer-lo aquí i comprovar el teu resultat. Anima’t a compartir-lo a les xarxes!

Loading…

Vols demostrar els teus coneixements de Barcelona, d’esports o de la selectivitat?

Si encara tens ganes de fer més proves, n’hem triat tres perquè demostris que també coneixes les curiositats de Barcelona, que series capaç d’aprovar la selectivitat o que eres un amant de les col·leccions de cromos dels Mundials de futbol.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *