Categories
ELNACIONAL.CAT

Apple té una novetat que ajudarà les dones a quedar-se embarassades: el portaràs al canell

Encara que se’n parli poc, els problemes de fertilitat entre homes i dones són cada vegada més freqüents. No ho percebem massa, doncs les notícies que en aquest sentit ens solen arribar són les d’èxits en els embarassos. Tanmateix, són moltes les parelles que fan temps que ho intenten i no ho aconsegueixen.

En ocasions, aquest problema necessita atenció mèdica professional. Tractaments de clíniques especialitzades que solen costar un dineral i als que acudeixen més parelles de les que imaginem.

El Apple Watch comptarà amb tecnologia per conèixer els dies fèrtils

No obstant això de vegades, i tant de bo sempre fos així, n’hi ha prou de conèixer bé el cicle de menstruació i saber amb exactitud quins són els dies fèrtils. En aquest sentit, avui en dia existeixen fórmules per tenir-ho controlat, aplicacions que 

I malgrat que existeixen fórmules per tenir-lo controlat, avui dia existeixen dispositius que ens permeten tenir més control d’aquests dies. Aplicacións que ho calculen en funció dels dies de menstruació. Però atencó, perque Apple está a punt de treue a la venda un dispositiu que permetrà saber la informació de forma més acurada. 

Parlem del nou Apple Watch que farà acte de presència molt aviat. La nova generació de rellotges intel·ligents de l’empresa de Cupertino incorporarà moltes novetats relacionades amb la salut de les persones. I entre ells, segons confirma The Wall Street Journal, serà el sensor de pressió arterial el termòmetre que permetrà detectar quins són els dies fèrtils de la dona.

Apple Watch

Els nous Apple Watch vetllaran per la teva salut

Es pot dir que, segons el mitjà, malgrat que el rellotge inclou la tecnologia necessària, és molt possible que aquesta funció no estigui disponible fins a 2022.

A més, aquesta no serà l’única novetat relacionada amb la salut de les persones que incorporaran els nous Apple Watch. També permetrà controlar els batecs del cor irregulars o els patrons de son dels usuaris. Sembla que es fa realitat l’afirmació que va fer Tim Cook sobre que aquests avenços d’Apple serà la contribució “més important de la companyia a la humanitat”.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *