Anna Simón lidera com a nova estrella de TV3 i es passa al color groc indepe

Anna Simón ha tornat a TV3. És la seva quarta etapa. Primer va debutar com a reportera i col·laboradora del programa Divendres de la productora d’Andreu Buenafuente. Després va passar a ser presentadora única al talent show de cant Oh happy day, en tercer lloc va presentar el concurs Persona infiltrada i ara que La Sexta i Antena 3 han prescindit dels seus serveis a Zapeando i El hormiguero engega el quart projecte a TV3.

Anna Simón, TV3

La periodista catalana de 39 anys ha caigut d’empeus a la tele catalana. Va ser la primera a estrenar el seu programa la nit dels dimecres el dia 1 de setembre i va ser líder d’audiència: 12% i un quart de milió d’espectadors. Aquest dimecres segon programa. Per celebrar que TV3 l’ha acollit penja una foto del tot desacomplexada: groc canari com el color dels independentistes. 

No es mulla mai de política però no té por a que la cataloguin en un o altre sentit:

Anna Simón és de les poques estrelles de la cadena que no va ser present durant l’acte de presentació de la nova temporada de TV3. Tindria altres compromisos però és peça clau de la nova TV3, més jove i menys enquadrada en personal fix de la casa.

En entreteniment recorren a cares com les de Marta Torné, Ivan Labanda o la Simón.

Marta Torné i Ivan Labanda a TV3, fotos: Montse Giralt

És habitual que cares de TV3 marxin a triomfar a Espanya: Carles Francino, Àngels Barceló, Andreu Buenafuente o la mateixa Anna Simón. El més estrany és que tornin a fer tele a Catalunya, menys ben pagada. El cas de Simòn és la filla pròdiga i la reben amb els braços oberts. 

És telegènica, simpàtica i ho fa bé. I si no tem que la cataloguin d’indepe pel fet de treballar a la connotada TV3 o vestir de groc, és que té una altra qualitat: és llesta. Ben tornada a casa, Anna Simón.

—-

El format britànic  Lodgers for Codgers, que traduït seria com “Inquilins per als iaios”, és un reality de gent jove anant a viure amb gent gran, produït per Magnolia, del productor Carles Torras exmarit de Susanna Griso.

Anna Simón està sempre bé, també escabellada i sense maquillar ni amb la seva eterna ombra d’ulls, eyeliner i pintallavis: tres fotasses. En forma, pell sana i mirada penetrant:

 

 

Anna Simón a Instagram

Substitueix maquillatge per filtres d’Instagram i fa patxoca. “Cuando te aburres en el coche (de copi) y te echas unas fotitos con un pelín de filtro (casi ná).Gracias a todos los que me mandasteis mensajes felicitándome el santo!”.

Santa Anna al juliol i Anna Simón a la tardor a TV3. De la primera època de TV3, la més fallida per la poca gràcia d’El Terrat, la productora, traient-ne profit i preferint la més sosa Anna Boadas, queda un dels seus antics amors, el també co-presentador del programa de TV3 Divendres, l’actor Miki Esparver.

Esparver i Simón, enamorats, GTRES

Roda el món i torna al born. No se li coneix parella ni fills. Potser torna a trobar-lo als passadissos de TV3.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *