Categories
ELNACIONAL.CAT

Andreu Buenafuente marxa de la TV amb Sílvia Abril, la sogra i la filla, Joana

La notícia va sacsejar la TV de pagament a Espanya. En plena guerra de plataformes, HBO i Netflix aposten fort amb sèries de molta anomenada tipus Élite que només poden veure els que paguen. I la primera cadena de TV que no és en obert, Movistar, s’ha de reorganitzar i acomiada la seva màxima estrella: Andreu Buenafuente.

El xou Late motiv que emet cada nit el canal #0 acabarà al desembre després de cinc anys d’èxit. Un èxit de perfil baix, només per abonats, però de prestigi. En aquest temps Buenafuente s’ha venut la productora El Terrat a Jaume Roures i Tatxo Benet i ara forma part del conglomerat de Mediapro. Perd llibertat empresarial però guanya seguretat econòmica per buscar nous projectes.

Andreu Buenafuente, GTRES

Buenafuente torna a TV3 amb altres productes i, qui sap si a partir del gener com a presentador. El Terrat produeix a la TV de la Generalitat programes com FAQS de Cris Puig, cinc temporades, o Tabús de David Verdaguer, dues temporades, o Revolució 4.0 de Xantal Llavina, dues temporades i aquest any emetrà una ficció: la sèrie L’última nit del karaoke.

Mentrestant Buenafuente espera acomiadar el seu programa Late motiv amb grans convidats i per això ha posat tota la carn a la graella de la promoció. El programa torna dilluns 13 de setembre i la promo que ho anuncia és una joia familiar: a casa seva a Vallvidrera, amb la seva dona Sílvia Abril, la seva sogra i la seva filla Joana de 9 anys. Aquest és el vídeo:

“Os quiero”. “Os quiero”. Vuelve @LateMotivCero https://t.co/aeteUfpcjN

— Andreu Buenafuente (@Buenafuente) September 8, 2021

Joana, Andreu i Sílvia, els Buenafuente, Movistar

El gag és una paròdia d’El Chiringuito de Jugones amb Buenafuente imitant Josep Pedrerol sobre fitxatges. No gosa verbalitzar el seu final de contracte amb Movistar i un possible fitxatge per la competència però s’entén que va per aquí. A la taula de casa la família debat sobre tornar a marxar a Madrid i abandonar Catalunya.

 La filla té una frase estel·lar: “Y sobretodo, acuérdate de hacer humor inteligente, que el año pasado no te acordaste”. La nena sempre apareix d’esquenes o emmascarada a les imatges familiars:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Sílvia Abril (@silviabril)

L’únic cop que les càmeres van enfocar la nena a cara descoberta va ser durant una Gala dels Goya però la productora va demanar expressament als mitjans digitals que no es reproduís. Només TVE la va poder mostrar. Ara, mica en mica, l’hereva del talent dels seus pares dona mostres que serà una probable futura estrella de la interpretació.

La cancel·lació de l’últim late night diari de la TV suposa el cop de pala final a tota una època de programes nocturns amb entrevista, humor i música. Enterrats Pepe Navarrro, Xavier Sardà, Mikimoto i Andreu Buenafuente, acaba una forma intel·ligent de fer i mirar TV a la nit. Ara tot serà La casa de papel o realities de Telecinco. Llàstima.

Torna Buenafuente, per últim cop.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *