Categories
ELNACIONAL.CAT

Andrea Janeiro rep un regal a Telecinco als 22 anys. Foto de petó amb el nòvio

Andrea Janeiro té ja 22 anys. És filla del torero més popular de la seva època, Jesulín de Ubrique, i de la col·laboradora televisiva encara més popular d’Espanya, Belen Esteban. A Catalunya el seu programa també és líder cada tarda, Sálvame. Les vides d’aquestes nissagues de famosos interessen. 

Ambiciones és el nom de la finca familiar tipus Falcon Crest però a Andalusia en lloc de Califòrnia. Allà viuen els Janeiro amb Jesulín i María José Campanario al capdavant. El pare del torero va morir i ara la seva amant corre per Sálvame a relatar com l’avi Humberto Janeiro va deixar una herència minsa a la seva neta Adreíta: dos ninos de Barri Sèsam.

Belén Esteban mira Epi i blas, Telecinco

Tot es mou de TV3 ho té magre per competir amb aquest xou de tele realité: una senyora gran plorant abraçada a dos peluixos de basar xinès de Tot a 1 euro, tronats i plens d’àcars, brama per lliurar-los a Andreíta Janeiro Esteban.

Així parla l’altra vídua del mort: “Esto lo tenía Humberto desde que Andrea era chica. Se los compró él. Fue de casa en casa cuando se mudaba. Cuando vea cualquier día a Andreíta se lo tengo que dar” Creo que Andreíta los va a cuidar muy bien”. I s’abraça als ninos.

L’amant d’Humberto, Telecinco

Belén Esteban: “De mi hija no hablo pero a Jorge Javier le puedo decir que mi hija se acuerda de esos peluches. Los pondré al lado de los trofeos que gané en La última cena y en Más que baile”. 

Belén Esteban de concert amb Andrea Janeiro, GTRES

Belén Esteban abomina del mort: “Hubiera preferido una llamada antes que esos muñecos. No me vale la excusa que no quería molestar a ‘la otra parte’ (la Campanario). Tiene guasa, 22 años tiene mi hija y ahora Epi y Blas…”.

Les ferides no es tanquen amb 22 anys, la noia és ara adulta, amb nòvio britànic i vida allunyada de les xarxes, a diferència de la seva germana Julia Janeiro, i dels platós. 

Andrea Janeiro estudia i viu al Regne Unit. Aquella nena famosa per ‘Andreíta cómete el pollo‘ o “Yo por mi hija ma-to” s’ha fet gran. El dia de l’aniversari del nòvio de la noia a casa de Belén van fer-li un pastís i mentre la sogra del jove, la Esteban, els feia una foto, algú altre en feia una altra que va filtrar a twitter:

Belén Esteban fa una foto a Andrea i el seu nòvio, twitter

El que crida l’atenció de la imatge és el look de dolentot del jove, que bufa unes espelmes. Tots dos membres de la parella vestits de negre, ell amb un braç molt tatuat i una cigarreta a la mà. Una imatge quotidiana al balcó que recorda que la noia ja no juga amb Epi i Blas.

Prefereix els ninos de debò. Feliç lluny de la TV.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *