Categories
ELNACIONAL.CAT

Andrea Janeiro fa anys: Belén Esteban la felicita, foto impactant en una cascada

Andreíta Janeiro ja fa temps que no és la nena petita a qui la seva mare li reclamava impacient que se comiera el pollo. Andreíta Janeiro ja té 22 anys acabats de fer aquest dimarts mateix. Aquest 20 de juliol, la filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique bufa 22 espelmes, i ho fa amb un canvi de look que li vam veure estrenar fa pocs dies.

Andrea Janeiro, canvi de look abans de fer 22 anys / Instagram

Evidentment, qui més orgullosa està que la noia hagi bufat els dos aneguets és la seva mare. Una Belén Esteban que a banda de fer-li regals a la seva filla, les darreres hores s’ha regalat una trobada amb alguns dels seus amics més íntims, com Belén Rodríguez, María Patiño o Antonio Rossi…

Belén Esteban, amb amics com María Patiño o Belén Rodríguez / @belenestebanmenendez

… i que també ha regalat als espectadors del seu programa una galeta amb la mà oberta després del darrer esperpent de Miguel Bosé, un xou lamentable i patètic en una xerrada negacionista a Catalunya, parlant sol, passat de quilos, perdent l’equilibri i amb la mirada perduda:

Qué le pasa a Miguel Bosé?
Aparece en el Congreso Negacionista 😵‍💫 pic.twitter.com/FEYBMQ1DLR

— Belle (@BelleCiao_1) July 18, 2021

Després de la grotesca intervenció del cantant, la Esteban no va dubtar en dedicar-li unes paraules: “Esta foto es como están ahora mismo los enfermeros y las enfermeras con lo que está pasando. Miguel Bosé, así están ahora mismo. Y llevamos un año y medio. Todo el servio sanitario está agotado. Mira Miguel Bosé, bandido como tu canción. A vacunarse todo el mundo. Eso es lo que tenemos que hacer”.

Belén Esteban mostrant-li una foto a Miguel Bosé a ‘Sálvame’ / Telecinco

Belén Esteban li mostra una dura imatge a Miguel Bosé, però a les seves xarxes socials, la foto que ha mostrat és molt més amable. Una foto que demostra l’amor que li té a la seva filla Andrea, ara que acaba de fer 22 anyets. Què s’hi veu? Una imatge bucòlica, en un escenari espectacular, un llac que donen ganes de capbussar-se i al fons, una imponent cascada. I qui es troba enmig de la imatge, dins l’aigua, banyant-se d’esquenes a la càmera? Efectivament, l’homenatjada.

La foto és preciosa. Però encara més el missatge que li dedica a la seva filla: “Felicidades mi amor. 22 años. Sigue con tus ilusiones y tus sueños. Siempre estaré a tu lado. Te quiero mucho”. Unes paraules que acompanya amb la música del tema Believe (creu), de Justin Bieber. Certament, les cascades tenen un nosequè idíl·lic que dona peu a moltes imatges que se’ns han quedat en la retina, des d’aquell mític anunci del desodorant Fa fins al nu integral de la presentadora Alyson Eckmann amb la seva parella.

Alyson Eckmann i el seu nòvio / @alyeckmann

A Andreíta no li ha calgut. La imatge i el lloc, són espectaculars. En lloc millor per donar la benvinguda a un nou aniversari.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *