Categories
ELNACIONAL.CAT

Anabel Pantoja brota a ‘Sálvame’ per una insinuació sobre la seva vida privada

La maquinària de ‘Sálvame‘ és insaciable. Cada tarda necessita de més combustible i polèmiques per continuar girant a tota velocitat. I trobar-ho és una tasca titànica. Si més no, grans bombes mediàtiques com la de Rocío Carrasco o l’enfrontament a la família Pantoja. Una troballa excepcional i que omple milers d’hores d’emissió, de conflictes, programes i fitxatges. En passar el tsunami, però, la redacció torna a la travessia pel desert. I s’ha de buscar sota les pedres per mantenir enganxats els fidels. L’últim recurs és el d’obrir el que, col·loquialment, es coneix com ‘el baúl de los recuerdos‘. D’altres el coneixen com el calaix de la porqueria. Al programa de Jorge Javier Vázquez li diuen “el cajón de los secretos“: material caducadíssim però prou potent per encendre una metxa i esperar el resultat: potser una una bombeta, una piula o un cartutx de dinamita, segons la sort d’aquell dia. La majoria fan figa, però algunes esclaten i la fan grossa.

Com el que li acaba de passar a Anabel Pantoja: la neboda i gran aliada de la cantant, distanciada del cosí Kiko Rivera per la guerra familiar, ha vist com li treien un vídeo que insinua una conducta molt lletja i perillosa: haver afavorit i callat els problemes d’addicció d’en Kiko, formant part de la colla amb la que sortia de festa i, no precisament per prendre un refresc i una pasta al banc de la plaça. Una acusació que la treu de polleguera, ja que sempre ha mantingut que no tenia ni idea de les aficions del discjòquei.

Anabel Pantoja discutint amb el paparazzi Pablo González / Telecinco

Kiko Rivera / Telecinco

El programa ha aixecat el telèfon i ha contactat amb un paparazzi que acumula porqueria a tones. Pablo González ha estat un dels fotoperiodistes del cor que seguien en Kiko per tot arreu durant anys. Una relació que era d’anada i tornada: en més d’una ocasió van pactar muntatges i declaracions falses, a banda de ser coneixedors del seu estil de vida. Un ésser de moral discutible, sí, però que jugava al mateix joc que els protagonistes de les revistes, amb l’únic objectiu d’enriquir-se. El tal Pablo ha anat avisant durant anys que tenia una peça audiovisual que desmuntaria la versió de l’Anabel, i ha arribat el dia. Una gravació de nit, al barri de Triana de Sevilla i a l’exterior d’un bar o una discoteca, tots junts.

Eren els pitjors anys de disbauxa de Rivera: per tant, se suposa que aquella nit també va consumir. A més a més, al costat d’una Anabel de 22 anys que en descobrir la presència de la premsa s’enfronta al paparazzi insultant-lo. La projecció de les imatges ha irat Pantoja, que ha marxat de plató i s’ha tancat al lavabo. Però algú li anava xivant el que es deia. Total, que ha tornat amb fúria i una amenaça: “¡Cómo sigas acusándome vamos a vernos en los juzgados! ¡Ya te están grabando!“. També ha fet una de les seves especialitats: carregar contra el programa que li paga el sou. La cosa ha acabat amb la influencer andalusa plorant i repetint “no quiero que se hable de él“, referint-se al cosí. L’enèsim drama provocat única i exclusivament per l’espai que tant detesta. Un desgavell.

Anabel Pantoja s’enfronta al paparazzi Pablo González per un vídeo de festa amb Kiko Rivera / Telecinco

L’Anabel torna a repetir les mateixes experiències que la van fer abandonar el programa ara fa uns mesos. L’entrada del seu xicot Omar a ‘Supervivientes i la força del tema Carrasco li van fer canviar d’idea. Una elecció fatal. Deu ser que li paguen molt bé, perquè si no, no s’entén absolutament res.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *