Ana Obregón destrossa a Irene Montero pel 8M: “Que no us enganyin”

L’actriu i presentadora Ana Obregón ha tornat a donar vida a les seves xarxes socials. Aquesta vegada ho ha fet en motiu de la jornada del 8M per reivindicar el dret de les dones. La mare del difunt Álex Lequio, a través del seu compte d’Instagram, on acumula més de 740.000 seguidors, ha publicat un total de sis fotografies que ha acompanyat d’un llarg i dur text en contra de la parella de Pablo Iglesias, la ministra d’Igualtat, Irene Montero. Què li ha dit?

ana obregon trist campanades GTRES

Ana Obregón, GTRES

“La ministra d’igualtat ha convocat manifestacions, malgrat la pandèmia. Des del respecte li refrescaré la memòria perquè de vegades les connexions de les neurones, amb tant lío, ens van a poc a poc”. Així de taxatiu comença el fort text que la que fos parella d’Alessandro Lequio ha publicat. Tot seguit exposa quatre raons, segons el seu criteri, perquè les manifestacions a favor de les dones no es celebrin el proper mes de març del 2021. Entre altres coses, Obregón esmenta un estudi científic de l’Imperial College de Londres; recorda la manifestació del 8M del 2020 on Montero es va contagiar de coronavirus; fa referència a les últimes dades de persones, 400, mortes a Espanya per la malaltia i destaca que l’OMS recomana evitar concentracions massives. Aquesta és la publicació més polèmica d’Ana Obregón parlant del 8M:

“La nostra ministra vol celebrar aquestes manifestacions perquè comenci la quarta onada abans d’acabar la tercera”, afirma l’artista, molt dura contra la parella de Pablo Iglesias. Una dura protesta que Ana Obregón acaba en forma de comparativa. L’actriu es compara amb la ministra d’Igualtat i diu això: “D’una mare soltera que ha cuidat, educat i treballat sense haver d’utilitzar (com diuen que has fet tu) una mainadera pagada amb diners públics; una mare que no ha tingut a Pablo perquè li compri un xalet i tenir un ministeri (quina sort); una mare que ha agafat de la mà al seu fill lluitant contra el càncer“. Una publicació a Instagram que Ana Obregón justifica dient que ha fet perquè vol conscienciar a tots de la pandèmia del coronavirus per “evitar més morts i això enalteix a la dona”. Amb tot, sentencia: “Que no us enganyin, eleveu les paraules, no la veu”. Respondrà Irene Montero?

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *