Categories
beteve.cat

Ampolles, llaunes i gots a l’aigua, el rastre de les botellades al Parc de l’Espanya Industrial | VÍDEO

Ampolles de licor i de refresc, llaunes de cervesa i begudes ensucrades, bosses de plàstic i gots: són alguns dels tipus de residus que aquests dies han format part del paisatge lacustre del Parc de l’Espanya Industrial a causa de les botellades nocturnes que s’hi han produït després de la programació de les festes de Sants. Durant les hores diürnes, aquests residus evidencien l’activitat nocturna que es viu en aquest espai, punt de trobada veïnal del barri.

Quilos de brossa retirats pels operaris municipals

El Parc de l’Espanya Industrial ha estat aquests darrers dies de Festa Major de Sants l’epicentre de botellades massives que han col·lapsat el concepte de civisme. Per això, aquest diumenge al matí, operaris municipals de neteja s’hi han desplaçat amb vehicles per retirar els quilos de brossa que hi havia abocats a les grades, l’aigua i les zones verdes del parc.

Amb la fi de la festa major de Sants, els veïns i les autoritats confien que no es repeteixin les botellades multitudinàries en aquest punt. La nit i matinada de dissabte a diumenge, tal com ha passat els darrers dies, la policia ha posat fi al consum d’alcohol a la via pública amb desallotjaments de milers de persones.

Ni aquesta actuació ni les anteriors no han estat exemptes d’incidents amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, que aquests dies han reforçat els dispositius nocturns per gestionar la postfesta santsenca.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *