Categories
ELNACIONAL.CAT

Amor sorpresa a TV3: dos presentadors de ‘Telenotícies’, parella sentimental

La majoria de parelles es fan a la feina. I els periodistes o els comunicadors no som una excepció. Tantes hores a les redaccions fa que l’amor sorgeixi entre companys de professió. Fa uns mesos EN Blau va explicar que al TN cap de setmana dos dels seus presentadors eren parella sentimental: la co-presentadora amb Ramon Pellicer, Cristina Riba, i el conductor dels Esports, Artur Peguera.

No són l’únic cas dins la casa. Segons ha pogut saber en exclusiva EN Blau, l’amor també ha sorgit a un altre TN. No al del vespre, on Toni Cruanyes segueix feliçment casat amb el diputat Eugeni Villalbí, sinó al TN migdia. No es tracta dels seus presentadors principals, Raquel Sans i Xavi Coral, que són amics i mantenen les seves respectives parelles.

Els dos que fa mesos que són parella són presentadors d’Esports: la titular del TN Migdia, Marta Bosch, i el seu substitut a l’estiu, Xavi Valls.

Marta Bosch i Xavi Valls, TV3

Marta Bosch té dues filles d’una anterior relació i Xavi Valls també és divorciat i té un fill. La seva ex es va fer famosa per la seva semblança física amb la reina Letícia. Ara Xavi Valls, que celebrava els 60 anys en directe a TV3, ha mantingut una relació amb la líder dels Esports a totes les cadenes del migdia, l’admirada Marta Bosch.

Fa uns mesos, Valls va penjar al seu compte d’Instagram una foto amb la seva companya fent un tast de vins a Arenys. Era el juliol de 2020. La seva relació s’ha anat coneixent a TV3 mica en mica, mes a mes. Algunes fonts de TV3 sostenen que aquest estiu la parella ha preferit tirar cadascú per la seva banda i ja no serien parella. 

Instagram de Xavi Valls

Marta Bosch fa vacances des del 16 de juliol i al seu molt cuidat Instagram ha fet saber als seus milers de fans que ha passat pel Camino de Santiago i per Menorca.

Als dos llocs d’estiueig hi ha aparegut amb amics i sense parella. Els followers han vist la periodista també amb les seves filles, menors, clavades a la mare. No té cap foto pública amb Xavi Valls, el seu company dels Esports. 

Marta Bosch amb Laia Ferrer i un amic a Menorca, Instagram

A TV3 hi treballen unes tres mil persones i moltes són parella sentimental. Com a totes les grans empreses. Tant si segueix la relació com si han tallat definitivament, una parella que fa patxoca.

—-

A Menorca eren tres presentadors de TV3, junts: Laia Ferrer, de la Fórmula W con Marta Bosch, i van coincidir amb un altre del mateix informatiu. El que estiueja a Menorca com va ensenyar fa diesXavi Coral

Instagram de Marta Bosch

Han penjat poques fotos perquè les dues periodistes hi han anat amb fills. Xavi Coral estava molt moreno, amb la calba vermella de tants dies al sol. També estiueja des del 16 de juliol. I només es fa fotos amb VIPS. La primera amb la plana major del vell programa Divendres, com Espartac Peran o Pere Mas, i ara amb tres que podrien ser el futur del TN migdia:

Xavi Coral editor, Marta Bosch co-presentadora de l’informatiu polític, com ja va fer per una baixa, i Laia Ferrer a la secció d’esports del migdia. I Raquel Sans cap d’Informatius. Maquinacions de sobretaula.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: