Categories
ELNACIONAL.CAT

Amazon rebaixa les seves bandes elàstiques per exercitar els glutis ‘top vendes’

Amazon ha abaixat el preu de les seves bandes elàstiques per exercitar els glutis més venudes. Un producte dels anomenats Amazon Choice i que ara costa menys de 20 euros i té gairebé cinc estrelles de puntuació per part dels clients.

Les bandes elàstiques ‘top vendes’ d’Amazon

Sembla que la febre del confinament per fer esport seguint tutorials de YouTube va venir per quedar-se i que l’exercici encara és una de les obsessions generals. O almenys, dels fans d’Amazon, on els seus productes més venuts inclouen elements de gimnàs com aquestes bandes elàstiques.

Bandes elàstiques per exercitar glutis / Amazon

I és per això que el gegant de la venda online ha tancat el seu preu, deixant-les en 16,99 euros. Es tracta de tres gomes que venen en pack sota el nom Resistence Hip Bands. De tres colors diferents, corresponen a tres nivells diferents de resistència. El verd és el més fàcil, el rosa és de dificultat mitjana i el lila el més difícil.

Rebaixa de preu per exercitar els glutis

Aquest tipus d’accessori es posa al voltant de les cames, a l’altura de cuixes, canyelles o turmells, en funció de l’exercici. Permet crear resistència als nostres moviments, fent treballar als nostres músculs més recòndits i donant un plus de professionalitat a qualsevol entrenament casolà.

Exercici a casa / PxHere

Segons la descripció al web d’Amazon, són fàcils d’utilitzar, irrompibles, antilliscants i antirodants. A més, són lleugeres i plegables, molt fàcils de transportar i ideals per utilitzar en qualsevol lloc i moment.

Juntament amb altres complements, com petites peses i altres tipus de gomes, entrenar a casa és molt fàcil i una alternativa més que factibles als gimnasos, molt difícils de pagar per a moltes persones després de la pandèmia.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *