Amazon i Carrefour tenen l’invent per cremar greix sense moure’t del sofà

Carrefour i Amazon arriben amb els seus invents al millor preu per cremar greix sense moure’s. Els electroestimuladors s’han convertit en tendència per als menys amants de l’esport o els que volen tonificar o mantenir la musculatura després d’una activitat física. I aquests estan al millor preu.

Cremar greix al sofà gràcies a Carrefour

Una rutina d’exercici regular i una dieta equilibrada són claus per a un cos sa i en forma, però si esteu obsessionats a marcar abdominals i no voleu fer més esport, la solució de Carrefour al millor preu serà el vostre gran aliat.

Encara que el gegant de la venda online, Amazon, ven el seu Electroestimulador Muscular Wardbes per 29,90 euros, Carrefour ha guanyat en preus i ofereix un lot d’electroestimuladors per a abdomen i glutis per menys de 15 euros.

Per menys de 15 euros i combinat amb exercici regular i una dieta equilibrada, els electroestimuladors permeten cremar greix de forma passiva / Carrefour

Aquest set està a la venda al web de la cadena francesa de supermercats, provinent de Todo Tienda Online. Segons la pàgina oficial, l’aparell, que val 13,90 euros, “permet una estimulació muscular elèctrica a través de petites descàrregues que provoquen un moviment reactiu involuntari als músculs de la zona, la qual cosa equival a entrenar amb exercicis físics les abdominals”.

Electroestimuladors d’Amazon i Carrefour

Té 15 nivells d’intensitat, que també es combinen en programes pregravats de diversos cicles d’exercici. En els programes, s’augmenten progressivament la intensitat de les descàrregues i s’aturen automàticament les descàrregues en acabar.

Els estimuladors emeten petits corrents elèctrics que produeixen la contracció involuntària del múscul de forma passiva / Carrefour

Es pot utilitzar diàriament i està fabricat amb material ABS i hidrogel conductiu. Funciona amb una pila, que va inclosa.

A l’envàs s’inclouen dos dissenys, un per a abdomen i un altre per a glutis, que es poden posar alhora i que permet tonificar sense esforç. I com no requereix endoll, es pot posar en qualsevol lloc i a qualsevol hora.

Per ajudar també la crema de greixos de forma més natural, Mercadona ha arrasat amb el seu te matcha, ideal per calmar nervis i amb grans propietats antioxidants. A més, en beure aquest te, que es barreja com a pols directament amb aigua freda o calenta, o llet, es consumeix tota la fulla, i no només s’infusiona, multiplicant la potència de les seves propietats.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *