Categories
ELNACIONAL.CAT

Amazon ha rebaixat la seva mosquitera més venuda i ara costa 3,99 euros

La mosquitera per a finestres més venuda d’Amazon ja ha arrasat i ara l’empresa la rebaixa fins a costar només 3,99 euros. Així és la Schellenberg, la millor aliada contra els mosquits.

La mosquitera rebaixada d’Amazon

Les nits d’estiu es caracteritzen per anar a la platja, a la piscina, viatjar, anar d’excursió i, sobretot, divertir-se. Terrasses plenes, mojitos i brisa marina converteixen les nits estivals en moments moltes vegades màgics.

Mosquit tigre / Pixabay

Tanmateix, moltes nits les passem en blanc, i no per estar de festa, sinó perquè un mosquit voleteja a prop de la nostra orella, despertant-nos d’un sobresalt i posant-nos en alerta en saber que les picadures més odioses de l’estiu estan per caure.

Declarar la guerra als mosquits

Ens armem d’una xancleta, d’un catàleg del Lidl o de l’Aldi, o de qualsevol objecte que tinguem a prop i ens disposem a donar-li una lliçó mortal de karate al nostre pitjor enemic: un insecte que amb prou feines mesura un centímetre.

Mosquitera Schellenberg / Amazon

Malgrat el còmic de l’escena, els mosquits es converteixen en lladres d’hores de son i del bon humor. Però, per sort, per evitar això, les alternatives són moltes.

Pegats, braçalets o encensos i espelmes de citronel·la són el més típic, però de vegades el més senzill no és repel·lir-los, sinó, simplement que no puguin entrar. I és per això que la mosquitera de finestres d’Amazon té tant èxit.

Adeu als mosquits a casa per 3,99 euros

La malla, de polièster resistent i a la venda a Amazon sota la marca Schellenberg, combat els rajos ultraviolat i és altament efectiva. Mesura 100 centímetres d’alt i 100 d’ample, però es pot retallar i adaptar altres tipus de finestra.

Mosquitera Schellenberg / Amazon

Es fixa en la part interna de la finestra i adeu a les complicacions: finestres obertes perquè entri l’aire, però on els mosquits no seran benvinguts. I tots aquests beneficis, que abans costaven 4,19 euros, ara valen 3,99 euros.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *