Aldi retira un fuet per “no complir els estàndards de qualitat”: reemborsaments

La segona cadena alemanya més important del nostre país, Aldi, publica un missatge anunciant la retirada d’un dels seus productes per no complir els estàndards de qualitat pactats. Es tracta del fuet llescat Can Gras i reemborsa l’import a qui el torni a les botigues físiques.

Aldi retira un dels seus productes

El supermercat alemany Aldi ha fet públic un comunicat en la seva pàgina web, anunciant la retirada d’un lot d’un dels seus molts productes. Es tracta d’un fuet a rodanxes de la marca Can Gras i el lot defectuós és el número L1097/1331, amb data caducitat el dia 26 de juliol d’aquest any 2021.

El fuet Can Gras ha estat retirat dels supermercats Aldi per no complir els estàndards de qualitat pactats, per la qual cosa es demana als clients que el tornin per rebre el reemborsament / Aldi

La poca informació que ofereixen indica que el motiu de la seva retirada és que “el producte no compleix els estàndards de qualitat pactats“. Suposadament es tracta d’una desavinença amb el proveïdor, ja que no indiquen ni alerten de possibles riscos per a la salut després del seu consum.

El fuet Can Gras no compleix els estàndards de qualitat

En aquestes ocasions, com fa qualsevol supermercat, Aldi ha retirat les safates d’aquest embotit de les seves neveres, però també demanen als clients que hagin adquirit el producte que el tornin a qualsevol de les seves botigues i informa que es reemborsarà l’import de la compra.

Els supermercats demanen els clients que tornin el producte a les botigues per rebre un reemborsament i completar la retirada del producte / Aldi

Finalitzen el comunicat disculpant-se i lamentant les molèsties. A més, per a possibles dubtes, posen a disposició dels usuaris el servei Aldi Contigo, al que es pot contactar per correu electrònic a l’adreça [email protected] o pel telèfon 900 902 466.

Aquesta cadena alemanya és la que menys desenvolupada té la seva venda online, a diferència dels gegants Lidl o Mercadona, però els seus productes de basar i ofertes del dia a dia el converteixen en un dels supermercats de referència.

A més, les seves prestatgeries es continuen buidant cada setmana gràcies a les gangues que posen a la venda des de productes tecnològics fins a roba, passant per joguines i edicions especials.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *