Categories
ELNACIONAL.CAT

Aldi rescata una de les verdures més utilitzades en l’Edat Mitjana a Espanya

Des que va esclatar la pandèmia del coronavirus, la tendència cap a l’alimentació sana i equilibrada ha augmentat entre molts consumidors i consumidores. En aquest sentit, mantenir fort el sistema immunològic és bàsic per prevenir malalties. I no són pocs/as els qui han pres nota.

Per això ha augmentat el consum de fruites i verdures. I d’aquestes últimes, una de les que més se sol consumir a l’hivern és el card.

El card es va popularitzar a Espanya en l’Edat Mitjana

Aquesta verdura té el seu origen durant l’edat mitjana. Es diu que els primers en consumir-lo van ser els romans. I aviat va començar a estendre’s pels països de la Mediterrània, convertint-se en un dels productes més consumits a França o Espanya.

Es tracta d’una hortalissa que en ocasions arriba a superar el metre d’alt i el mig metre d’ample. Compte amb unes tiges fermes i rectes. I la part comestible es diferencia per la seva forma buida, estriada i allargada.

Pertany a la família de les asteràcees, on trobem altres verdures com a enciam, endivies, escarola o carxofa. I atenció als seus beneficis.

El card és una font de molts beneficis per a la salut

D’una banda, el card compta amb unes altes propietats nutricionals. Contenen aigua en un 94% i 100 grams només aporten unes 20 calories. I també compta amb potassi, calci, sodi, fòsfor, ferro i seleni.

Tampoc no li falten Vitamines. Entre elles: C, B3, B2 i B1. I té un alt contingut en fibra.

Aldi suma el card natural al seu catàleg

Amb tot això aconseguiràs afavorir el comportament del fetge, prevenir càlculs biliars, regular el colesterol, reduir la retenció de líquids i prevenir el restrenyiment. A més, aporta inulina, la qual cosa fa que sigui un aliment ideal per a les persones que pateixen diabetis. Una sèrie de beneficis que també trobaràs en el card al natural que ara pots trobar a Aldi.

Cardo el natural a la venda a Aldi

La cadena de supermercats té a la venda el card al natural que envasa la marca OSTARGI de forma artesanal. Ho fa en envasos de 425 grams. I ho trobaràs a les prestatgeries de la teva botiga habitual d’Aldi per només 1,69 euros.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: