Aldi reinventa la tovallola de tota la vida per a la dona: ara és un vestit amb tirants

Aldi reinventa la tovallola de tota la vida per a la dona perquè ara és un vestit de tirants, no et sembla impressionant? A nosaltres sí! Sens dubte, al llarg dels anys Aldi ha sabut reinventar-se com a companyia i això l’ha fet guanyar-se un lloc entre els millors. Per això no podíem fer la vista a un costat amb aquesta tovallola per a dona i ja sabràs perquè.

Amb un tacte suau, Aldi ha canviat la manera d’utilitzar una tolla de dona després del bany, ja que amb aquest disseny ha sabut crear una aparença increïble. No podràs creure que es tracta d’una tovallola comuna i corrent si ho veus tan sols com un vestit. Aquesta tovallola està disponible també a un molt bon preu, per la qual cosa no pots fer la vista a un costat.

Veuen amb nosaltres perquè coneguis aquesta meravellosa tovallola amb un look impressionant que et mantindrà seca després del bany, tot a canvi d’un preu molt baix i accessible. Anem allà!

La tovallola d’Aldi

Tovallola Wellness

Una de les millors tovalloles de bany que podràs trobar en aquests moments a Aldi, tot gràcies al seu disseny i com de generosa que és amb la pell, deixant-la totalment seca sense necessitat de ser rasposa. La seva suavitat i el tacte que causa a la pell és una veritable aventura i no voldràs treure-te-la de sobre després de la dutxa.

Està disponible fins i tot en tres colors diferents perquè puguis escollir la que millor va amb tu o la que et sembli més bonica. Està fabricada amb cotó majoritàriament, per la qual cosa el tacte que produeix és bastant suau i delicat. El seu altre material, el polièster, causa una textura absorbent que et permetrà estar seca sense cap problema, fins i tot encara que estiguis xopa.

És bastant llarga i adequada per a qualsevol tipus de dona, així que no et preocupis per la teva talla. A més, t’assegurem completament que et quedarà realment diví en utilitzar-lo com un vestit. S’asseca bastant ràpid en comparació altres tovalloles i podràs aconseguir-la per menys de set euros.

No pensis més i lluu realment genial després de prendre una llarga i refrescant dutxa, portant amb tu la tovallola de tota la vida que ara és un vestit amb tirants, totalment amb el segell de qualitat d’Aldi.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *