Categories
ELNACIONAL.CAT

Aldi posa a la venda un mini aspirador portàtil recarregable per a líquids

Quan se’ns vessa un líquid a terra, no passa res quan és una petita quantitat que podem recollir amb un paper de cuina. Però quan la quantitat de líquid és més gran, la cosa es complica. No ens en queda cap altra que anar a buscar la galleda i el pal de fregar i omplir-lo. Una tasca que et podràs estalviar gràcies a un dels productes que Aldi llançarà en els propers dies.

Aldi és una d’aquestes cadenes de supermercats on aposten molt fort per productes aliens a l’alimentació. La multinacional alemanya segueix el camí d’altres empreses com Lidl o Carrefour. I sovint solen sorprendre’ns amb articles per a la llar|casa d’aquests que ens faciliten la vida en gran manera. I el que ocupa les següents línies és un d’ells.

Neteja líquids fàcilment i ràpidament amb l’aspirador d’Aldi

Es tracta de l’aspirador de líquids de la marca Quigg que podràs trobar a Aldi en els propers dies. Concretament, surt a la venda el proper 11 de setembre. I si en vols un no t’encantis, ja que sabràs que aquests productes d’Aldi solen esgotar-se en temps rècord.

Aspirador portàtil recarregable d’Aldi

Aquest aspirador portàtil recarregable permet aspiració en moll i també en sec, amb la qual cosa podràs utilitzar-lo com a aspirador normal. Compta un dipòsit per a la brutícia sòlida de 400 mil·lilitres i un altre per als líquids de 150 ml.

Realitza la feina amb tecnologia ciclònica. I compte amb un indicador de càrrega i filtre rentable.

A partir d’11 de setembre per 19,99 euros

D’altra banda, té una potència de 45 W i funciona amb bateria, amb la qual cosa no hauràs de caminar amb cables o comprant piles. Aquesta té una capacitat de 2200 mAh, que permeten una autonomia de fins a 23 minuts.

Aspirador portàtil recarregable d’Aldi

Finalment, està disponible en tres dissenys: Negre / Gris, Blanc / Blau, Blanc / Gris clar. I el seu preu en tots els casos és de 19,99 euros.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *