Categories
ELNACIONAL.CAT

Aldi porta les paelles de diumenge a una altra dimensió amb una novetat digna de restaurant Michelin

Aldi és un dels supermercats que millor acceptació tenen a Espanya i cada vegada amb més raó. De fet, saben molt bé com captivar els espanyols. Un dels seus últims productes incorporats han estat els paellons de ferro d’Home Creation, unes d’ideals per enamorar els comensals que es dignin a venir diumenge a provar les nostres paelles casolanes.

El paelló d’Home Creation té un preu molt bo ja que per només 13,99 euros pots aconseguir un espectacular set de dos paellons, una de 20 cm de diàmetre i l’altra de 28. Una autèntica ganga per enamorar-ne qualsevol.

Aquests paellons de ferro tenen la gran virtut de poder utilitzar-se en qualsevol tipus de cuina i així poder donar-li’n cada un el seu toc, fins i tot per a forn i barbacoa, un material digne de restaurant de primer nivell.

El paelló d’Aldi

Cal tenir certa cura en la seva neteja per no espatllar el material i és per això que des d’Aldi recomanen que no s’utilitzi en rentaplats. A més, també com a prevenció evitar els microones, encara que simplement per mida ja sembla complicat que això succeeixi.

Cura on compris ‘la paellera’…

Malgrat que aquest espectacular paelló d’Home Creation el podem trobar als establiments d’Aldi de tot Espanya cal tenir en compte que el terme paelló no té el mateix significat en tots els llocs. De fet, a València, terra de paelles per excel·lència en la nostra geografia, al recipient on es col·loca l’arròs l’anomenen paella igual que al plat final. ‘La Paellera’ en terres valencianes és el fogó especial que hi ha algunes cuines per fer paella o qualsevol dona que cuina paella.

En la resta de la geografia espanyola no tindrem problemes o dubtes en el cas que parlem sobre comprar una ‘paellera’, malgrat que el terme paella és el recomanat per la Reial Acadèmia de la Llengua. I ja que ens arriscarem a comprar una paella, ‘paellera’ o paelló, millor fer-ho amb una de qualitat com les que ens proporciona l’empresa Home Creation i que podem aconseguir a Aldi. Qualitat certificada i a un gran preu.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *