Aldi acaba amb un dels problemes de tenir poc espai per fer la bugada

Hi ha tasques de la casa de què ens podem escaquejar. Per exemple, de planxar. Deixar la roba sense una sola arruga és possible si saps com estendre-la per a això en treure-la de la rentadora. Pots estendre la roba encara humida i quan estigui seca veuràs que no han quedat arrugues en la mateixa.

Però aquesta no és l’única tasca de la qual et pots escapar. Si tens un aspirador, sobretot si és d’aquests intel·ligents, també podràs oblidar-te d’escombrar. I és que mentre el teu robot aspirador treballa tu pots gaudir de la teva sèrie o pel·li favorita.

No obstant això, hi ha feines de les quals és impossible deslliurar-se. Per exemple, la de rentar la roba. Encara que solguis fer-ho a la bugaderia, és una tasca imprescindible que ningú no farà per tu.

Aldi t’estalvia espai en fer la bugada

Però l’haver d’invertir-hi temps no és el problema més gran que pots tenir en fer la bugada. També ho és l’espai que solen ocupar objectes com el cistell de la roba bruta o la cistella per recollir la roba de la rentadora o quan ja s’hagi eixugat a l’estenedor mentre no l’utilitzes. On els pots guardar perquè no ocupin espai?

La resposta a aquesta pregunta ja dependrà de l’enginy de l’usuari i de les possibilitats d’espai de cada casa. Tanmateix, Aldi ha anat més enllà i et proposa un parell de solucions a aquests problemes d’espai amb els estris de la bugada.

La cadena de supermercats alemanya no deixa de sorprendre els seus clients amb artefactes que ens faciliten la vida en el nostre dia a dia i entre ells podem trobar els que coneixeràs a continuació.

Així és la cistella plegable per a roba bruta

D’una banda tenim la cistella plegable per a roba bruta, que podràs guardar fàcilment i còmodament quan no tinguis roba bruta per acumular. Aquest cistell el fabrica Home Creation, proveïdora habitual de la multinacional alemanya. I ho fa amb polièster al 100%.

Cistella plegable per a roba a la venda a Aldi

La mida d’aquesta cistella a la venda a Aldi és de 46 x 66 cm i compte amb una tapa amb cremallera. Permet una càrrega màxima de 5 quilos. I està disponible en tres colors. A saber: blanc, blau i gris. I atenció al seu preu, perquè només et costarà 5,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que aquest producte està disponible a les botigues físiques d’Aldi a partir d’aquest dimecres 13 d’octubre.

Cistella plegable per a roba a la venda a Aldi

I així és el cistell plegable per a roba neta

D’altra banda tenim el cistell per a roba neta, que també fabrica Home Creation. Es tracta d’un cistell per col·locar la roba quan la traiem de la rentadora o la recollim de l’estenedor.

Cistell plegable per a roba a la venda a Aldi

Aquest cistell està fabricada amb cautxú termoplàstic. I en ser plegable, et permet estalviar espai quan no la utilitzes, permetent-te guardar-la a qualsevol racó perquè no molesti.

Cistell plegable per a roba a la venda a Aldi

El cistell plegable d’Home Creation disponible a Aldi mesura 61 x 44 x 24 cm quan està obert i 61 x 44 x 8 cm quan està tancat. I també està disponible en diversos colors: verd, rosa, negre o gris. El seu preu és de 12,99 euros. I com la cistella per a la roba bruta, arriba a les botigues el 13 d’octubre.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *