Categories
ELNACIONAL.CAT

Alcampo té a la venda la beguda antiedat amb un dels grans secrets de la Reina Letícia

Fa dos anys en el programa de ràdio de David Broncano anomenat ‘La Vida Moderna’ el còmic Ignatius Farray va començar a introduir-nos publicitat subliminar sobre una beguda que en el dia d’avui està més de moda que mai. Aquesta beguda és la kombucha i des del programa d’humor se’ns venia com una campanya de màrqueting encoberta pel còmic canari sense haver passat per la direcció de la cadena SER. Passés o no passés pels estaments adequats, cal dir a favor d’Ignatius que va encertar amb aquesta beguda i ja és part dels nostres supermercats.

La reina Letícia és una de les fans més importants d’aquesta beguda i fa que se l’emportin a qualsevol part del món quan li toca fer algun viatge amb la monarquia. Madonna, Halle Berry o Reese Whiterspoon són diverses de les famoses que s’han deixat veure amb la beguda de moda.

Per descomptat, l’auge d’aquesta beguda no anava a passar desapercebudes per als grans establiments i a Alcampo ja podem tenir la beguda que més li agrada a la reina Letícia per 5,35 euros a la botiga física o en la pàgina web.

Una beguda que ajuda a envellir millor

La Kombucha està enamorant tots pel seu sabor, però sobretot pel gran nombre de beneficis que té per a la nostra salut. De fet, és considerada la beguda yogi per excel·lència.

La kombucha

Els seus ingredients són ecològics i de primera qualitat i es ven en vidre per mantenir totes les seves propietats al màxim rendiment. Aquesta beguda no té sucres afegits i malgrat venir gairebé un litre per ampolla, amb prou feines posseeix calorias, arribant a menys de 30 kcal per ampolla.

Aquesta beguda és considerada per molts l’elixir de la vida per aquestes qualitats tan excepcionals que té i és per això que és una de les begudes antiedat més comprades. Alcampo vol que sigui part del nostre dia a dia i és per això que l’ha posat molt fàcil perquè hi puguem accedir a qualsevol ciutat d’Espanya.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *