Categories
E-NOTICIES.COM

Advertència d’Iceta al Govern

El ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, en una entrevista a Onda Cero, s’ha referit a la composició de la taula de diàleg entre els governs espanyol i català: “No serà fàcil, després Vietnam es va estar discutint molt temps”, ha dit.

Iceta ha apuntat que després de la Guerra del Vietnam on “també es parlava de taules quadrades, hexagonals o rodones”. No obstant això, matisa que, afortunadament “no estem parlant de la negociació després d’una guerra, sinó de la negociació per resoldre un conflicte polític”.

El ministre de Cultura i Esport explica que el “Govern d’Espanya té molts temes que li agradaria acordar”, com pot ser el traspàs de les beques, però Iceta es manté clar: “Si la cosa és autodeterminació i amnistia, la reunió serà breu i no portarà a res”.

Iceta recorda que la possibilitat de fer una reforma de la Constitució per obrir la via del referèndum d’autodeterminació “no està disponible” perquè, per a això, es necessita el suport del PP. Per aquest motiu, insisteix en “buscar altres vies” per arribar a un acord.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *