Categories
E-NOTICIES.COM

Adéu a la temporada turística

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja ha anunciat avui en roda de premsa que les restriccions duraran “tot l’estiu”. “No estem parlant del confinament nocturn, que es revisarà setmana a setmana, sinó de les mesures que tenim interioritzades la majoria de la societat: mantenir les distàncies, l’ús de les mascaretes, la finalització de les activitats d’oci a les 00.30 h i les trobades amb un màxim de 10 persones, ha volgut detallar.

Amb l’aprovació del TSJC el toc de queda s’ha establert en 165 municipis de tot Catalunya, una mesura que es revisarà setmanalment. “Són restriccions de drets i llibertats perquè la situació és molt crítica”, ha explicat el conseller de Salut, Josep Maria Argimon.

El conseller ha admès que “la situació als hospitals és molt crítica” i s’espera que aquesta setmana s’arribin a 500 ingressats a l’UCI. La situació està provocant que els hospitals desprogramin les activitats “demorables” per centrar-se en el covid, segons ha dit el conseller de Salut.

Argimon ha volgut matisar les seves paraules quan es referia a arribar “aviat a la normalitat”. “Quan vaig dir que arribarem aviat a la normalitat era més un desig, perquè venen setmanes complicades”, ha justificat el conseller.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *