Categories
ELNACIONAL.CAT

Actors, RAC1… Aniquilen Cantó pel darrer atac a Catalunya: “Peor que la droga”

El nou director de l’Oficina del Español, Toni Cantó, conegut també com El Chiringuitos o encara millor, batejat per Dani Rovira com a Georgie Dann, està rebent de valent, com feia temps que no recordàvem. Caldria tirar molt enrere en el temps per trobar una frase que hagi rebut una resposta tan i tan massiva destrossant-lo i responent-li al que ha dit.

Toni Cantó / Instagram

Un comentari que ha esdevingut viral i que ha provocat una resposta demolidora, no ja per part de la xarxa enfurismada, sinó per part de nombrosos col·legues de professió. Indignació total després que l’actor i polític justifiqués en una entrevista al diari El Español que no treballa més a Catalunya perquè “Es obvio que hay territorios donde por hacer teatro en español ya no puedes entrar, como en catalunya. Yo hace años que no puedo trabajar allí por hacer teatro en español, y les pasa a muchas compañías, y es un retroceso brutal”.

Toni Cantó / Instagram

El primer en cantarle las cuarenta i deixar-li les coses clares va ser, tal i com va informar En Blau, el gran Dani Rovira. Una galeta amb la mà oberta que va significar el tret de sortida, que s’obrís la veda, on els bolets cap al nou millor amic d’Isabel Díaz Ayuso van que volen.

Nates descomunals, no només de l’intèrpret andalús, sinó de molts altres que han dit que ja n’hi ha prou d’aquest color, ja n’hi ha prou de dir imbecil·litats sense cap mena de fonament. I qui ho diu, és gent que sap de què parla: col·legues de professió (de quan Cantó era actor i no un titella) que parlen des de la seva pròpia experiència per deixar-li clar al director de l’Oficina del Español que no tot s’hi val en aquesta vida per tenir la claca de quatre palmeros o per plorar.  Actors i actrius com Jose Corbacho, Tristan Ulloa, Anabel Alonso, Juan Diego Botto o Pepón Nieto l’han ensorrat merescudament, amb uns comentaris sagnants com no es recorden.

Ana Morgade / Instagram

La més rotunda, Ana Morgade. L’actriu i humorista ha deixat la ironia de banda i li ha dit a les coses pel seu nom, després de moltes experiències professionals a Catalunya, i ha aniquilat Cantó amb la frase del dia:

No han estat els únics. Des de RAC1, alguns dels periodistes de l’emissora també s’han quedat a gust amb moltes dosis de sarcasme:

Com diria Mourinho, teatro del bueno el que fa Toni Cantó. Per la qualitat de les seves interpretacions? No. Ni de conya… Pel penós i abjecte teatre que fa de cara a la galeria i que li riguin les gràcies els quatre hiperventilats patriotes que necessiten odiar tot el que vingui de Catalunya.

 

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *