Categories
ELMONDELATELE.CAT

ACLARIM COSES Marc Ribas para els peus a un mitjà pel que ha escrit sobre ‘Joc de Cartes’: “Està ple d’odi”

El presentador i xef de TV3, ha denunciat els comentaris “homòfobs i masclistes” que hauria fet ‘El Nacional’

“Què tal com estem? Avui a les 17h de la tarda faré un directe per explicar una sèrie de malentesos que hi ha hagut provocats per uns articles d’un diari digital. Tinc moltes ganes d’aclarir coses del ‘Joc de cartes’, de l’equip, de mi i d’aquest mitjà i em penso quedar a gust. Així de contundent ha convocat aquest dissabte des del seu compte d’Instagram, el xef i presentador del ‘Joc de Cartes’ i ‘Cuines’ a TV3, Marc Ribas.

Un missatge que ha sorprès al molts dels seus seguidors, entre els que hi havia el xef Pep Nogué, que ha volgut donar suport al de TV3: “Tot el meu suport Marc. S’ha de ser molt mal alletat per escriure d’aquesta manera i jugar visualment amb l’article posant la foto teva a sota del titol. Aquest “senyor” que escriu aquestes coses no mereix cap respecte.”

Ribas i Nogué farien referència a un article que va publicar aquest dijous ‘El Nacional’ a la seva secció ‘En Blau’ i que va titular així: “‘Joc de Cartes’ empipa Lleida pel que s’ha vist a TV3: “És injust”.” A la publicació, emmarcada amb una foto de Marc Ribas, s’analitzava el darrer episodi del programa que va visitar la ciutat de Lleida. Una imatge que va fer entendre a molts seguidors, que les valoracions les havia escrit el propi xef de TV3.

A l’article de ‘El Nacional’ es podia llegir el següent: “Feia temps que la competència entre aspirants era tan inexistent. Molts lleidatans i catalans en general van inundar la xarxa amb aquesta queixa: una batalla entre homes i ratolins, amb tot el respecte. Lleida estava contenta. I no només perquè cap dels 4 concursants hagués gosat de preparar una de les especialitats locals: els cargols. Ni rastre. Estrany“. Uns comentaris que han fet esclatar al de ‘Joc de Cartes’, que ha denunciat que no té res a veure amb ell ni amb el programa.

Instagram de Marc Ribas @madxef

Ribas: “No l’he escrit jo”

“He rebut diversos missatges i amics meus m’han dit que molta gent es pensava que jo havia escrit un article en què jo insultava a la gent de Lleida. He de de dir que ni l’he llegit ni l’he escrit jo. És un tipus d’articles que ja es feien la temporada passada i que els fa una persona en un mitjà digital”, ha explicat Ribas des d’Instagram.

“No és ningú amb formació gastronòmica, ni tingui cap criteri, és algú que fa articles molt estripadors i ‘faltons’, que no m’agraden per què s’hi defensen actituds, masclistes, homòfobes, d’odi en general, misògines, en fi, una colla de comentaris fora de to.”, ha afegit el presentador de TV3.

“Jo no tinc res a veure amb tot això, però no podem prendre mesures perquè no és denunciable. Simplement és una persona que escriu en un mitjà digital i no sé si cobra per això. Jo no he insultat a ningú! Simplement han vist que això els hi funciona perquè el programa té molta audiència”, ha afegit el cuiner que també ha aprofitat per respondre a les preguntes que li han fet els seus seguidors que han seguit el directe d’Instagram. Des d’aquí, ens quedem amb l’altre anunci que ha fet el Marc: “Al març “començarem a gravar la nova temporada de ‘Joc de Cartes'”.

View this post on Instagram

A post shared by Marc Ribas |Gastronomiabrutal (@madxef)

L’entrada <span>ACLARIM COSES</span> Marc Ribas para els peus a un mitjà pel que ha escrit sobre ‘Joc de Cartes’: “Està ple d’odi” ha aparegut primer a El Món de la Tele.

#ACTUALITAT, JOC DE CARTES, MARC RIBAS, TV3

El Món de la Tele – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: