Categories
ELNACIONAL.CAT

Abellán va demanar 10 milions al Madrid per eliminar els àudios de Florentino

La guerra entre el Reial Madrid, José Antonio Abellán El Confidencial està molt i molt lluny d’acabar. Florentino Pérez va acusar, en un comunicat publicat pel Reial Madrid, a José Antonio Abellán de què feia molts anys que intentava vendre aquests àudios, i ara se n’han sabut més detalls.

El llibre d’Abellán on s’expliquen molts dels àudios que han vist la llum ara.

Es va explicar al programa El Transistor, d’Onda Cero, que van fer pública una reunió que va tenir lloc l’any 2011 entre Abellán i Eduardo Fernández de Blas, que aleshores era el vicepresident del Reial Madrid, on el periodista va intentar fer xantatge al club blanc. 

Abellán va demanar 10 milions al Madrid per no publicar els àudios

Es detalla que en aquesta trobada al restaurant Combarro de Madrid, a poc més d’un quilòmetre de l’estadi Santiago Bernabeu, Abellán va demanar 10 milions d’euros per fer desaparèixer els àudios que diàriament està publicant El Confidencial. El Madrid no va acceptar el xantatge i ara, anys després, els àudios estan veient la llum.

El Madrid, en el seu compte oficial de Twitter, s’ha fet eco de la informació donada per Onda Cero, una acció que denota que no només Florentino Pérez, a títol personal, perseguirà a Abellán i El Confidencial, sinó que utilitzarà el club com altaveu.

En les primeres entregues del serial d’àudios que ja s’han publicat, moltíssimes figures se n’han vist esquitxades. Els primers, Raúl González i Casillas, als qui se’ls va qualificar d'”estafes”. Després, a Cristiano Ronaldo i Mourinho, a qui se’ls va titllar d'”imbècil” i “anormal”, respectivament. Amb menció especial per a Fàbio Coentrao, de qui va dir que era “subnormal” i que “condueix sense carnet”.

Seguidament va ser el torn de Vicente del Bosque, a qui Florentino Pérez va qualificar de “zoquete” i de qui deia que “no sap entrenar”. Florentino va repartir a tort i a dret i sembla que El Confidencial està disposat a publicar-ho tot. 

Cinquena entrega: Florentino ataca la premsa

Avui mateix, el mitjà ha publicat la cinquena entrega dels àudios del president del Madrid, que es centren en crítiques i atacs a la premsa, que fan evident la lluita de Florentino Pérez contra els mitjans de comunicació. “S’ha de guanyar la batalla del Marca i de Televisió Espanyola. I, amb això, aïllar, no a El País, sinó a Relaño i De la Moreno.”, deia Florentino en uns àudios d’entre 2007 i 2012.

En els àudios s’ataca de forma personal a molts periodistes de l’entorn madridista, com el cas de Tomás Roncero: “Si algú li diu alguna cosa a Roncero s’arruga… S’ha d’anar per ell. S’ha d’anar penalment a per Roncero.” A més, també atacava els que aleshores eren els directors de Marca AS. Eduardo Inda i Alfredo Relaño, respectivament.

Eduardo Inda és un dels més criticats per Florentino / El Chringuito de Mega

“Jo li deia a Inda: “parla bé dels futbolistes, j****. Si això és el Madrid. Però no del president si no em vol veure ningú. Pensaran que ets tonto. L’Antonio m’ha dit: “Si us plau, Florentino, ajuda’m a fer entrar en raó a Inda”. I jo li dic: “si no pot ser. Està crescut. Però si es posa a les fotos ell, però si se’n va de viatge… s’ha considerat un tio important… si està boig. Està de director per l’Antonio i per mi, que vam pressionar a Pedro J”, deia Florentino sobre Inda, que durant aquells anys dirigia el Marca.

Sobre Relaño, per la seva banda, assegurava el següent: “en Relaño a mi m’odia. Jo sóc president per segona vegada en contra de la seva voluntat. No és amic meu. Jo respecto a tothom, però és un enemic meu declarat total. I Matallanas també, no t’equivoquis.”

Ferreras, del costat de Florentino

L’únic que no surt criticat per Florentino és Antonio García Ferreras, a qui es refereix com a ‘Ferri’. “El meu home és ‘Ferri’. Jo el trec del grup Prisa perquè ja odia al grup Prisa. Ferreras és un gra professional. És un tio honrat i honest i aquests són uns sectaris de l’hòstia. A part, jo els odio, no t’enganyaré. Els de Prisa són com són… uns fills de p***.”

Cinquè capítol dels àudios de Florentino. El president del Madrid, amb el club com altaveu, ha demostrat que no es quedarà callat i, ara només caldrà esperar per veure quin serà el següent moviment del Madrid, d’El Confidencial, de José Antonio Abellán, o de tots alhora.

 

Imatge principal: Florentino Pérez, protagonista de l’actualitat dels últims dies pels seus àudios / Europa Press

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *