Categories
ELNACIONAL.CAT

A Telecinco parlen d’orgies i Ana Rosa Quintana es mulla: això ha dit en directe

Fa temps que un dels noms dels quals més parlen i tornen a parlar a Telecinco és el de Tom Brusse. Concursant de La isla de las tentaciones, tronista a Mujeres y hombres y viceversa, concursant de Supervivientes…. Carn de canó, en definitiva, de tots els programes-safareig que hi ha a la casa.

Dissabte, el francès va anar al Sábado deluxe i va esvalotar el personal, especialment, un Jorge Javier Vázquez que va salivar amb algunes de les conclusions que es van extreure del polígraf al qual van sotmetre el convidat. Quan la cèlebre Conchita va revelar que segons el seu aparell, el jove havia estat infidel a totes les parelles que ha tingut i ha participat en diferents orgies, amb presència i contacte directe amb homes, el plató es va venir avall.

Tom Brusse, sotmès al polígraf de Conchita al ‘deluxe’ / Telecinco

“Los sueños se cumplen, Jorge, créeme. No dejes de soñar. Ya verás cómo va a llegar el momento. Jorge luchó por algo importante en la vida y hoy, solo hoy, cumplirá su sueño”, li deien a JJ. I el presentador de Badalona, desfermat: “Cualquier respuesta me viene bien, porque, si es que no, lo estreno yo”, deia abans de comprovar que Brusse s’ha embolicat també amb homes. “No hay en estos momentos persona más feliz que yo. Gracias, Tom”, li diu rendit als seus peus Vázquez.

Tom ha tenido relaciones sexuales con otros hombres LOL #politom pic.twitter.com/oQ2VuRL0CR

— GOSSIP BOY (@JuanjoCotilla) September 12, 2021

I Brusse: “A mí me gusta probar de todo para saber lo que me gusta y lo que no me gusta, como con la comida… Fue hace unos meses”. Pel que diu, ell va fer el paper d’actiu, i pel que revelava, la sensació era similar a fer-ho amb una dona. I Jorge Javier, embogit: “Madre mía, pues habrá que ir dilatando. Conchita, me has dejado hoy el caminito hecho… ¡Luego te doy el sobrecito!”.

La cosa ha continuat aquest dilluns a El programa de Ana Rosa. Però aquí, la presentadora no va quedar tan embadalida per les confessions de Brusse, ni pel que fa a experiències homosexuals ni pel que fa a la seva participació en diferents orgies. 

‘El programa de Ana Rosa’ analitzant les confessions íntimes de Tom Brusse / Telecinco

L’ex de Melyssa Pinto i Sandra Pica no ha provocat que a Ana Rosa se li posessin els ulls com a taronges com sí va passar amb el seu company de cadena. I ella ha estat taxativa, fins i tot, amb un deix de menysteniment: “No me interesa nada, sobre todo de estos chavalines. No sé ni siquiera si es su vida sexual de verdad o están alimentando el estar en la tele. Me parece bien, cada uno hace lo que quiere“.

Intervé Joaquín Prat per dir que si algú vol simular el que ha fet Tom Brusse, cal fer-ho “Siempre con precaución, hay que tomar medidas”. I Quintana apunta: “Están muy experimentados ya, no son unos chavales que es su primera vez y a esa edad no tienen obligación con nadie”. AR aprofundeix en la qüestió i afegeix, parlant d’orgies, que “También digo una cosa, son tan jóvenes que podrían tener creatividad, no sólo para hacer orgías que para mí no tienen ningún interés”. 

“No me interesa nada la vida sexual de estos chavalines”. Ana Rosa i les confessions íntimes de Tom Brusse parlant d’orgies / Telecinco

A la presentadora li interessaria més que “Podían dedicarse también a otras cosas“, i critica que el seu full de ruta no surti de “la tele, ligo, la noche… es muy pobre para esa edad. Chico, aprovecha bien la edad que esto pasa rápido”. Ja ho saben. Si van a una orgia, potser es trobaran Brusse i Vázquez. A Quintana, que no la busquin per allà.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *