6/49: comprovar resultat del sorteig d’avui 19 de juliol de 2021

A l’espera de conèixer el resultat oficial, que podràs consultar aquí en breus minuts, t’oferim tota la informació relativa al sorteig de la 6/49 d’avui, dilluns 19 de juliol de 2021. El posseïdor del bitllet premiat guanyarà un pot de 2,64 milions d’euros.

Sorteig de la 6/49: com jugar

El sorteig de la 6/49 és un joc de Loteries de Catalunya que se celebra els dilluns, dimecres i dissabtes a les 21.00 hores.

El preu de l’aposta és d’1 euro. A més, amb cada aposta que realitzis, sigui de dijous o de dissabtes, tens l’oportunitat de jugar al Joker per 1 € més.

Els participants poden jugar en format virtual, ja que els bitllets s’imprimeixen en els diferents dels punts de venda que componen la xarxa comercial de Loteries de Catalunya. Així mateix, també es poden comprar des de l’app de mòbil i des del web oficial del concurs. En total, es posen a la venda 100.000 números (del 00000 al 99999).

Els jugadors es poden abonar a 3, 6 o 12 sortejos consecutius.

Premis de la 6/49: Quants diners puc guanyar?

Els premis es reparteixen a partir de les següents categories:

El POT: 6 encerts + el Plus Primera: 6 encerts. Segona: 5 encerts + el Complementari. Tercera: 5 encerts. Quarta: 4 encerts. Quinta: 3 encerts. Reintegrament: es retorna l’import de l’aposta.

No existeix un límit de quantitat de diners a guanyar, ja que això dependrà de la recaptació del propi sorteig. El pot actual és de 2.640,000 €

Si disposes d’un bitllet premiat, tingues en compte que es pot cobrar en un termini de 90 dies des de la celebració del sorteig.

Nota: ElNacional.cat no es fa responsable dels errors o omissions que poguessin existir. L’única llista oficial vàlida és la que proporciona Loteries de Catalunya.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *