Categories
E-NOTICIES.COM

110 hectàrees cremades a Torroella de Montgrí

Els Bombers continuen treballant des d’ahir a la tarda en un incendi de vegetació forestal al massís del Montgrí, al Baix Empordà. Fins ara, segons informen els Agents Rurals, s’han cremat al voltant de 110 hectàrees.

Primeres imatges #IFTorroelladeMontgrí d’ara al matí. Flanc esquerre, zona de molta roca i menys vegetació forestal respecte el flanc dret. Ara mateix, al lloc, 57 dotacions terrestres #bomberscat al lloc. pic.twitter.com/nsoeaoR4R3

— Bombers (@bomberscat) July 23, 2021

62 dotacions terrestres dels Bombers han treballat durant aquesta matinada en l’extinció del foc aprofitant la baixada de les temperatures. S’ha aconseguit tancar gairebé tot el perímetre de l’incendi, excepte una zona de barrancs del flanc esquerre que, aquest matí, amb la reincorporació del suport aeri es pretén tancar. Ara mateix hi treballen 57 dotacions terrestres.

Avui es preveu un increment de les temperatures dins de l’onada de calor, això suposa que el risc d’incendi forestal es tornarà a accentuar. El Grup d’Actuacions Forestals dels Bombers ha fet diverses cremes d’eixamplament durant la nit amb l’objectiu que el foc, quan hi arribés, ja no tingués gaire combustible per cremar i les flames perdessin intensitat.

Com a mesura preventiva, ahir, es van evacuar 135 menors i 15 monitors d’una casa de colònies. Uns autocars els van traslladar la canalla a Torroella de Montgrí, on han pogut passar la nit. També es va tallar l’accés a no residents a les urbanitzacions Sobrestany, Torre Vella, Torre Gran i les Dunes.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: