130 alcaldes i regidors sards firmen un manifest en favor de la República Catalana

Rate this post

Més de 130 alcaldes i regidors sards han firmat aquest dimarts un manifest on reconeixen la República Catalana, tots ells afirmen que s’hi adhereixen a títol personal o com a representants de les seves forces polítiques. En el manifest afirmen que res pot anul·lar el valor de la declaració d’independència del passat divendres 27 d’octubre. També asseguren que no temen pel futur dels dirigents electes de Catalunya ni per la dura reacció de Madrid, ni pel silenci de la Unió Europea ni pel nul reconeixement d’altres estats, ni tampoc pels durs moments que es troba actualment el Govern.

També afirmen que el poble de Catalunya s’ha expressat amb dignitat i claredat davant les urnes a través del referèndum del passat 1 d’octubre i que el Parlament ha actuat en conseqüència fent servir la força de la democràcia i la de la no-violència. Tot seguit defensen que ha nascut una nova república pacífica i “amiga de tots”.

 

A més a més, recorden, que a vegades la història ens mostra que poden passar coses increïbles tal i com va succeir aquest passat mes d’octubre a Catalunya. Tot seguit aprecien que tots els sards i els ciutadans europeus n’han de treure un aprenentatge d’això. I recorden que la llibertat està sempre a l’abast dels pobles.

Powered by WPeMatico

Translate »