10 articles grocs per portar amb el teu llaç

5 (100%) 1 vote

Resulta que el groc fa de portar últimament. Cauen prohibicions i retallades de drets i la gent s’ho pren amb tota la ironia disponible. Us proposem un seguit d’articles grocs que combinaran amb el vostre dia a dia. N’hi ha de tot tipus, per a grans i petits.

El bàsic: On haig d’anar per comprar un llaç groc?, el més fàcil és fer clic per aquí sota i aconseguir-lo.

Últimament es passa massa temps als carrers. Entre manifestacions i crits, el millor és equipar-se amb una bona bufanda per no perdre la veu.

Els bons dies s’acosten, així que no cal agafar el xarampió arrugat entre llana. Un mocador més lleuger és sempre una aposta segura per a qualsevol moment de l’any.

Tot i així, si es perd la veu sempre es busquen noves maneres de fer soroll. Un xiulet és perfecte perquè les cordes vocals no siguin un impediment per fer-se sentir.

image

Per evitar qualsevol patacada relacionada amb articles propers al 154, el millor és equipar-se amb unes bones bambes.

Per relaxar-se de maldecaps, sempre es pot optar per un bany relaxant, per oblidar-se de tot. Un ànec groc jutge pot dictar sentència per a un dia distès.

No cal anar a Bèlgica per tornar-se flamenc. Amb aquests flotadors els més petits podran donar les primeres braçades a l’aigua.

image

Un llibre sense trampa ni cartró, on els més petits podran experimentar amb les textures! Aquestes capses, per sort, no s’hauran d’amagar a les escoles.

Apuntar els detalls del dia a dia en una llibreta és imprescindible. Lluir el color groc a la solapa és una petita reivindicació.

I, per últim, no està de més pensar en els dies de manta i pel·lícula.

Anar a la font
Imanol Lopez

Powered by WPeMatico

Translate »