Vox denúncia al càrrec d’ERC que es va burlar del pilot mort

Valora aquest article

Vox ha denunciat aquest matí davant la Fiscalia General de l’Estat a diumenge Mir “per lesionar i humiliar la dignitat del pilot Borja Aybar”. En la denúncia es detalla que el coordinador d’ERC Diumenge Mir va llançar des del seu compte a Twitter un missatge on es preguntava “Per quan els controls d’alcoholèmia en l’aire?”.

Aquest comentari venia referit a la mort del pilot quan es trobava de retorn a la seva base d’Albacete en la seva aeronau, el caça de combat Eurofighter, després d’intervenir en la desfilada de la Festa Nacional del 12 d’Octubre.

Vox considera que “aquesta declaració suposa clara i palmàriament una lesió a la dignitat del militar mort mitjançant un comentari que humilia, menysprea i desacredita al mateix pel simple fet de patir un accident mortal en el moment de realitzar la seva tasca en defensa d’Espanya i dels principis i valors democràtics i constitucionals, per la seva condició de militar, utilitzant la burla i el menyspreu que causa un dany moral especialment greu a la dona i el seu fill que es trobaven a la base aèria, així com a la resta de familiars amics i companys que van veure directament el trist accident mortal”.

e-noticies: Última hora

FavoriteLoadingAfegir a favorits

Be the first to comment on "Vox denúncia al càrrec d’ERC que es va burlar del pilot mort"

Deixa un comentari

Translate »