Ple pel referèndum

Valora aquest article

El Pacte Nacional pel Referèndum ha omplert aquest divendres a la tarda el Palau de Congressos de Catalunya on està celebrant un acte per mostrar el suport de la societat civil. La organització ha assegurat que han acudit més de dues mil persones i que fa dies que ha hagut de tancar la llista d’inscrits per un motiu d’aforament.

 

Entre els assistents hi ha el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; el vicepresident del Govern català, Oriol Junqueras; la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; així com consellers i diputats de Junts pel Sí, Catalunya Sí que es Pot i la CUP. També han acudit els líders dels sindicats CCOO i l’UGT i representants del món de la cultura, com per exemple el director de cinema Pere Portabella.

 

El públic ha rebut el president de la Generalitat a crits d’independència. Entre els assistents, es poden veure poques estelades i predominen cartells amb diversos missatges que ha repartit la organització.

 

L’objectiu del Pacte Nacional pel Referèndum és donar visibilitat a les entitats. El president del Pacte, Joan Ignasi Elena, va assegurar durant la presentació de l’acte que “els partits tindran un paper més d’escoltar”. “El missatge serà una fotografia potentíssima de la constatació del suport”, va preveure. També va afegir que es vol mostrar que el suport és “majoritari i transversal”.

 

 

e-noticies: Última hora

FavoriteLoadingAfegir a favorits

Be the first to comment on "Ple pel referèndum"

Deixa un comentari

Translate »