La Barceloneta diu prou

Valora aquest article

Dos centenars de persones han protestat aquest dissabte al matí en una de les platges de la Barceloneta en contra de l’expulsió de veïns del barri i l’especulació immobiliària, però també sobre la saturació de l’espai públic, els problemes de mobilitat inseguretat i el que anomenen incivisme dels turistes.

 

La portaveu de la Plataforma en Defensa de la Barceloneta, Esther Jorquera, ha manifestat que “demanem més ma dura del Ajuntament de Barcelona contra el turisme incívic i de borratxera, l’especulació immobiliària”. “No fan suficient”, ha reblat.

 

 

Anna Pagès, veïna del barri, ha dit que ” estic cansada d’aquest turisme de borratxera, veig que l’Ajuntament no fa res, a Ada Colau tot això li preocupa molt poc, no fa res, estic indignada”. “Li reclamen que actuï, ja que té poder, i no faci com amb els de la CUP que se’ls deixa que destrossin tot. La convido que visqui a casa meva un cap de setmana”, ha espetat.

 

Pagès ha remarcat: “visc des de fa 35 anys al barri, i això es intolerable des de fa cinc”.  “L’alcaldessa de Barcelona està fent fora la gent del barri, perquè no son sostenibles els lloguers amb els sous, ens volen fer fora del barri per convertir això en un Miami Beach”, ha afegit. La veïna ha conclòs afirmant que “el meu fill hagut de marxar per un quart de casa li cobraven 800€”.

 

e-noticies: Última hora

FavoriteLoadingAfegir a favorits

Be the first to comment on "La Barceloneta diu prou"

Deixa un comentari

Translate »