Els col·legis de metges de Catalunya es plantegen denunciar els mitjans que qüestionen els ferits de l’1 d’octubre

Valora aquest article

El president del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), José Vilaplana, ha demanat que no es dubti de la professionalitat i independència dels metges que van certificar els ferits de l’1 d’octubre. Vilaplana recorda que els professionals actuen sota el codi deontològic per atendre i diagnosticar pacients i que, amb major o menor gravetat, l’1 d’octubre hi va haver persones ferides.

‘Els metges catalans van certificar el que van veure’, ha dit Vilaplana sobre els mitjans de comunicació que van posar en dubte el nombre i l’estat dels ferits. Ha demanat als serveis jurídics del CCMC que avaluïn les accions legals a emprendre contra els mitjans que han publicat informacions no contrastades i sense citar fonts. Així mateix, ha explicat que es remetran al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

‘Independentment del nombre concret de ferits de major o menor gravetat, cal plantejar-se si la repressió policial del govern espanyol és la resposta adequada d’un estat democràtic i del segle XXI’, demana el president del CCMC.

VilaWebVilaWeb

FavoriteLoadingAfegir a favorits

Be the first to comment on "Els col·legis de metges de Catalunya es plantegen denunciar els mitjans que qüestionen els ferits de l’1 d’octubre"

Deixa un comentari

Translate »