El Banc d’Espanya no permet que el banc públic del Consell s’anomeni ‘Banc de la Generalitat’

Valora aquest article

El banc públic del Consell, que naixerà durant els pròxims mesos com una escissió de l’actual Institut Valencià de Finances i que conforma un dels eixos del Pacte del Botànic, no podrà dir-se ‘Banc de la Generalitat’. El Banc d’Espanya ha impedit que l’entitat porti aquest nom, però, tot i això, l’IVF ha dit que pretén remodelar la marca.

La creació d’aquesta nova entitat financera farà que la gestió del deute públic, la supervisió d’entitats financeres, el crèdit al sector públic, la consultoria financera i l’agència de certificació de la Generalitat siguin desenvolupades per una direcció general de Política Financera i Tresor. Per una altra banda, el crèdit a entitats privades anirà a càrrec de l’IVF.

Entre els principals objectius per a la legislatura del consell actual ja hi constava la intenció d’impulsar una banca pública que compensés les mancances en l’accés al finançament.

VilaWebVilaWeb

FavoriteLoadingAfegir a favorits

Be the first to comment on "El Banc d’Espanya no permet que el banc públic del Consell s’anomeni ‘Banc de la Generalitat’"

Deixa un comentari

Translate »