Debat “Famoses healthy”

Valora aquest article

Els esdeveniments de l’1-0 ens van deixar a tots tan afectats que el debat de les famoses del Cómo Como Festival es va cancel·lar. Per això ara hem trobat un dia a les seves agendes i ho farem possible el proper dimarts, 7 de novembre a Terra Veritas. Vols saber com es cuiden la Sílvia Abril, la Brondo i la Nina? Ho explicarem tot. Totes tres cuiden molt l’alimentació i segueixen una dieta molt fresca i sana. A més, fan molt d’exercici (Pilates, ioga o entrenament funcional). El debat el moderarà la directora de l’ETS i del Cómo Como Festival, Núria Coll.

QUI

Silvia Abril, actriu. Autora del llibre “Com a mi m’agrada”. La seva habilitat a la cuina l’ha portada a participar a Masterchef celebrity i prepara nous projectes al món de l’alimentació saludable. Coneix-la més en aquesta entrevista de l’ETS.

Nina, actriu, cantant i logopeda. Fundadora i directora de NinaStudio, centre d’educació, entrenament i rehabilitació del COS i la VEU. Autora del llibre “Con voz propia”. Creadora del “Mètode NinaStudio”, entrenament integrat cos-veu. Coneix-la més en aquesta entrevista de l’ETS.

Cristina Brondo, actriu de teatre, televisió i cinema. Defensora de la cuina  vegetariana i una gran practicant i formadora de ioga per a adults i petits. Té el blog Estilo y salud a la revista Cosmopolitan. Coneix-la més en aquesta entrevista a l’ETS.

DIA I LLOC

Dimarts, 7 de novembre a Terra Veritas, el local de tallers dels Supermercats Veritas. C/Diputació, 239-241. Barcelona).

ORGANITZA

 

ets el que menges
Núria Coll

FavoriteLoadingAfegir a favorits

Be the first to comment on "Debat “Famoses healthy”"

Deixa un comentari

Translate »